THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 December 2011

Video Touching : 9 Bulan Dalam Perut Ibu...... :))

Hari hari tengok tak jemu...video ni dah lama pertonton..kat FB ramai gak sharing is caring....kat youtube pun leh tengok gak....now nak sharing is caring kat blog sendiri...even ada yang dah pernah tengok kann...mari kita saksikan bersama sama saat perkembangan janin dalam perut ibunya...sangat sayu dan touching hokehhh...memula tengok bergenang airmata...kali kedua tengok tersedu sedan..kali ketiga meraung..kali keempat melolong...dan seterrusnya berkali kali dah tak tau apa nak cakap selain speechless, touching, heartless...begitu besar pengorbanan seorang ibu bersama tumbesaran dari janin sehingga bergelar bayi...Memoga video ni bagi sedar diri pada diri aku sendiri...menghargai pengorbanan, jerit perih emak aku disaat melahirkan....dan kini aku akan merasai lalui nya jugak....kebesaran ALLAH...







KALAU TAK DAPAT TENGOK KAT SINI ...GI KAT YOUTUBE WEBSITE BUKA UNDER NAMA "PERKEMBANGAN JANIN DALAM RAHIM IBU"...












8 comments:

POSH76 said...

ada video attached ke....tak dapat tengok...tp mmg betul2 bertarung nyawakan...moga masa ko nanti dipermudahkan amin

Mommy_Cha said...

tak dpt tgk pon kak...lama den nunggu nih....huhuhu

NanieZara said...

since dah tau peknen kan,yani hari2 tgk vedeo ni before tido wajib tgk dulu.seronok tau tgk devploment baby day week by week...now i miss dis moment!!!

aTy _faRed~ said...

memang tersentuh..!!! kagum giler tengok video ni...baby dalam perut2 kite macam ni lar kan..:)

Pepel BoNda AmaNi said...

bestkan ...dapat merasai detik2 indah nie....

mekchu said...

tak dapat view........... mencik!!

Nadine said...

mmg touching. nanti, mimy dah jadi ibu tgk plak this video by dumex dugro. touching jugak tau...

tajuk dia sayang mama :)

http://www.youtube.com/watch?v=IqEyoZAsghk&feature=player_embedded

Ann Ishak said...

bestnya bila tengok baby tu senyum kan...

Google