THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 December 2011

Burger King Promo RM 5 Hengget

Hari ni aku menayang gambar makanan lagi...huyooo habis la kena sound asik makan jekkkk tak sesudah...ini semua pasal promo kupon Burger King baekk punyeee....kupon ni aku dapat dari blog http://posh76.blogspot.com/...hari ni dia tayang....telan air liur sebab nengok murah nyeeeeeeeeee.....Burger King mahal sket uoolsss burger nya...tapi burgernya sedap dan lembut gitu...segera pantas tak tunggu lama terus terjah Mid Valley di tengahari ....bawa geng geng la ...jom....yang penting RM5 Hengget ajo...tapi dapat burger sajo..oh tak leh delivery kena makan situ so topup la beli air secawan...lepak kejap...layan giler la enak burger ni...cepat cepat gi terjah Burger King...start 1/12/2011 - 8/12/2011...jangan tanya mana BK terdekat uollss..tak dapek jawapan..cuma aku tau area Mid Valley, KLCC, Karak Highway, Masjid Jamek...


sila copy pastu print yer...baper banyak nak print suka hati pastu gi kaunter BK...nah nak beli 10 biji pun boleh..

ada 2 jenis...aku try SPICY JAPALENO...sedapppppppp dan lembut jeee..harus nak beli lagi ni

nah nak sila tengok...enak dan lembutnya burger...jangan terliur...nak sila print gi terjah BK..

Geng geng terjebak BK hasil hasutan mak buyung...huuhuh...aku ajak je pantassssssssss..Ika & Yani

mana boleh tak snap gambar tak baham....rugi..bagi korang leleh sket

aksi kejam takkkk..?? cepat gi BK...print sajo tak susah

makan burger harus masuk mulut semua..baru feelll...yes la sila percaya RM5 sajo....i like...cepat print dan redeem kat BK yer...


KEMAIN AKU GALAK SUH PRINT...BLACK & WHITE PUN BOLEHHH.....MACAM AKU TOKEH BURGER KING AJE....YANG BENOR NAK SUH KORANG TERJAH GAK MENIKMATI BURGER MURAH...YEAHHH






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

Cik NeyNa said...

kena print kaler ke tak kaler??

Aien said...

Salam perkenalan Mimy,

I dah print..thanks 4 the info..

~Aien~

Natasha Farina Arifin said...

kak minggu nih dah tayang zinger, full house, burger king, milo kaw2...slurrppp kak! slurrpp...terliur kak....very tempting!

Eri-chan said...

mimy; aku suka style ko pakai cekak ada bunga2..huhu cute..

BK? dah lama tak makan...

POSH76 said...

beb I like!!! ko mmg pantas aku sok baru nak pi beli bley hehe

ratusiput said...

fuyyyoooooooooooooooo...smalam aku dah makan zinger gara2 tgk ko makan.la ni BK lak...uwaaaa...

mamyharraz said...

beger king ni mmg mahal..ada promo camni mmg takkan lepaskan peluang.

tq mimy selalu share info menarik.
dan dan buat sy terpengaruh heehe.. :")

adyputra said...

bestnya.. mekasih la bagi info.. ai print skarang jugek.. hihii.. -salam kenal..

Ann Ishak said...

dah pegi makan dan guna kupon RM5 jugak tapi bukan dari u la...

Dalila Hamid said...

nnti nk kena print jugak ni.. murah!!

Pepel BoNda AmaNi said...

BK...peberet abang ipar aku nie...

Google