THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 December 2011

Weekenders Berjiwang Mood Bernovel

Hepi weekendersss dear fren...apa nak buat weekend...as usual keje mendobi, dan suri rumah kembali semula.....nak tawaf soping mall lum gaji lagi...tengah bulan ni oii...sabar tunggu minggu depan mengaum ...time tu kita lenjannnnnn..ewahhh...takpe minggu ni kita minggu membaca ...oh aku dah jumpa novel sambungan Ombak Rindu part 3...yang last gitu tajuk Rindu Cintaku...yeayyyyy...tak yah membeli ..pinjam sajo...kebetulan my jiran selang 3 rumah je.... Puan Along Wahida ada buku ni...apa lagi pinjam la ...nak pulangkan pun senang....takyah nak pos ke..nak jumpa memana ke.....so apalagi ..sambil mendobi tu kita baca novel dulu...alamak habis la satu keje payah lepat liat la nak buat...hahahaha....akan ku cuba habiskan buku ni...cer tengok baper lama...



Sambungan Novel Ombak Rindu versi part 3 ada di tangan aku....tajuk nya Rindu Cintaku dari penulis yang sama

Jom baca lalalalalal..ohh kemain feeling la pepagi buta kan ngan tak mandi busyuk nya...hahaha...





HAPPY WEEKENDERS UOLLS...MOOD JIWANG WEEKENDERSS...AHAKSSS








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

ratusiput said...

oww mood membace aku lom mari.novel baru lom bukak plastik ada 17 buah dlm kotak.hehe.ntah bila mood membaca nk dtg.aku cam nak cari gakla novel ombak ni...sambil tu leh imagine muka abg harris kan.ehehe.

amal said...

ekekeek muka feeling abes! nanti cite eh.. selamat berjiwanggg! :P

Lady Rina said...

byk beli buku tapi tk berkesempatan nk baca..bz memanjang..hihihi...happy reading..nanti cerita k....:)

Liyana said...

sy bace novel yg 1st je... yg lain dh malas pulak :D

Ann Ishak said...

haiii terus lompat part 3 ker...mane part 2, dosa tau main lompat2 gini hihihihi

Softtouch [Hanim] said...

wa...bestnya....sy pun tgh cr kwn2 opis yg ada novel2 ni semua mimy...nk bc balik...hehehehehe

SURIA AMANDA said...

best kan layan novel fauziah ashaari ni..pandai dia olah citer sampai membuai perasaan pembaca

Bitt (double IS) said...

bagus la mimy nehh...kite time preggy baca paper pon boleh tertido ok...akekekee tak buleh membaca langsung...

Eri-chan said...

dah lama tak beli buka. harusla aku kena tgk web buku fixi.

Google