THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 December 2011

Kasut Comel Tapi Size Gabak...

Lama tak beli kasut kan...yerlah nak pakai heels kirim salam la...memang dah bungkus masuk kotak simpan....giler hapa pregnant nak pakai heels...even 1 inci pun aku tak larat...ada je pregnant mum pakai heels   1 inci.....pakai wedges pun ada...peh kagum!!!! ibu mengandung pakai heels fulamak seksi seksi sekali...auwwww...

Kasut preggy aku adalah satu jenis je...sandal color hitam Bata Comfit tu je la...ke hulu kehilir duk pakai yang tu....selesa la...sampai la rasa satu tahap bosan menyampah la pulak ngan kasut nan satu berjasa itu ...hahaha serius memang dasar lupa diri...hahaha...nak hujung ke 9 bulan baru la teringin konon nak tukar pakai yang bertutup la...feeling nak bercomel comelan...motip .?? comel ke?? puii....

Jcard Day Maluri tu sempat la kan dari konon tak soping apa terbeli kasut feeling seshomel...nampak pulak sale 70%...terus tak tentu arah...nampak sepasang kasut dari brand HAWKEYE...color oren tapi macam coklat..eh aku macam pelik lak nak beli kasut color ni...biasa color aku mesti gelap...asik hitam je...boring bosan la ko....katakan tidak pada hitam kali ini...memang kebetulan hitam takde size pun tu pasal pilih color ni..kalau tak..hmm memang rabun hitam la...opss..oklah bagi size 8 ...opsss takde pulak..frust yang amat ..katanya tinggal size 10....eh apakah...mana muat...salesgirl tu suh try...sekali try alamak...size 10 ???? apakah...kaki ku sudah kembang..naik 2 inci tu...pehhhhhhh....takut takut...size gabak kini.....takpelah janji corak comel ...belasah je lah..walaupun tak leh terima hakikat ni size gabak...adoyai...


sepasang kasut warna selain hitam jadi hak milik...fefeling shomel la konon...

Berkenan giler...ngan corak dan color ceria...no more hitam yer dalam rak kasut...

ala brand HAWKEYE je....okla tumit sedap..getah jalan pun selesa...boleh tampung berat badan ..okey la tuuu..boleh jalan laju gitu nak ukur soping mall kan...

yer size telah bertukar ke 41 bersamaan dengan 10 yer...apa 10 !!!!! terus rasa kaki sudah kembang gabak ni...mampukah kembali ke 8 semula ni nanti...


Eceh dapat kasut baru terus nak menayang peposing kannnnnnn....gitulah kekdah...kaki size 10 kini gamak nya...huhu



BIASA KAKI IBU MENGANDUNG MEMANG AKAN KEMBANG KAN TU PASAL NAIK SIKIT UKURAN SIZE KAKI....EH APAKAH NANTI BACK TO NORMAL LEPAS BERSALIN.....KALAU KEKAL MEMANG SAH TAK MUAT LA KASUT HEELS AKU TU.....NANGIS WEH





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

18 comments:

Mymie Sein said...

betul la perempuan pregnen pakai heels or wedges tabik spring la..

aTy _faRed~ said...

memang comel ar kasut ko tu..aku suker kasut2 macam tu sekarang..yer ar..nak pakai heels memang kompem ar tak boleh kan..wedges tu masih ley sarung..buat mase ni kaki aku tak kembang lagi..so..aku belasah jer pakai kasut2 tertutup macam ni..:)

Lady Rina said...

cantik la kasut tu...:)

Zana Nordin said...

comel sangatttt
ngan munga2 tu

CikNaa said...

comel laa.. saiz 10 pn nmpk cm saiz 4 jeh.. tp serius, mmg kaki naa pn makin hari makin beso.. ayoyo..

Nadine said...

hehe, dont worry dear. masa mengandung mmg kaki kembang, especially bila kena water retention. but dont worry, it will be back to normal lepas bersalin nanti ;)

NanieZara said...

kaki ai menten jer..tak gemuk pon...hehheeh

Liyana said...

eee nak jgk! comel giler kot kasut bunge2 tu... hihi

sy pun dh bosan dgn sandal bata comfit hitam ni, nk cr baru la wiken ni :D

mrs_nazir (Maz) said...

memang kaki kembang...saya dlu selesa pakai sandle jer, kasut sume simpan sementara. tp dun worry sis, biasa pas bsalin kaki back to normal..heheh

Kella said...

ala... cantiknya kasut itu mimy.. aku pun baru pas borong 2 kasut.. dan yang pasti.. ianya kaler itam lagi..huhuhu

wahida said...

nok, kasut ko tu adalah sebijik sejaban ngan kasut aku...dan brand adalah sama..hehe..

cumanya kasut aku tu kaler putih..hehe..

youramirah said...

kak mimy,

no worries, nnt lepas bersalin boleh posing dengan heels balik. saya try sandal time preknen masyaAllah cam kapal. pastu mengecut plak tu. kata kaki kembang ye tak? hihi. dah bleh menghitung hari ni kak. makan puas2 ye. =P

Ann Ishak said...

amboiiii dah sama besar dengan kaki laki ku

Eri-chan said...

baju ko cantikla...style ni sesuai dengan kaula..heheh..10! apa sama saiz dengan laki Ann???

Bitt (double IS) said...

jgn lupa geget dulu nanti melecet...akekkekekee

ratusiput said...

yup betul mmg kaki mengembang.aku lgi la sampai skang tak kuncup2.kalau pakai heel cam terhimpit je rasa jari2 tu.ehehe..

NeenaAnuar said...

serious ko chomel kasutt pun comel!

atty's said...

dua2 pun comel..kasut tu sgt comey apalagi yg memakainya

Google