THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 December 2011

Mereka Adik Beradik Posing Posing FullHouse

Dah puas makan makan kat FullHouse..perut pun dah sememangnya FullHouse jugakk...owh total makan hari tu di taja oleh Ekin sepenuhnya...yippiee...tengkiu sis....ala tak la mahal benor...harga reasonable la...semua tu baru RM95++...okla worth it.....lepas makan tengok tempat cantik..rugi la tak berposing gedik...adik beradik aku ni jenis pantang nengok kamera....mula la beraksi gedik gedik santai...hover....

Ala nak posing kat sini tak malu...rata rata datang semua pegang kamera...kemain snap sana sini..pekerja sini pun macam paham je customer suka posing..diorang standy sana sini nak tolong snap kan..siap offer lagi...wahhh ini sudah bagus.....tak de la nak kena panggil panggil...tu pasal kot ada service charge...hehehe...perkhidmatan tolong snap ada....

FullHouse sekeliling berkonsep garden...sekali aku tengok eh macam restoran The Garden Cafe jekk..tapi lain sikit...dalam tu ada merchandise untuk bersoping sopingan...ada macam macam la...baju, aksesories...tapi aku tak tengok pun...excited nak posing je kat sini....meh meh layan gambo


dimulakan dengan aksi kete vroom mini cooper...layannn...ramai duk serbu kete mini ni...

3 beradik dan mini cooper nya..huhu

ruangan atas tangga nak ke bahagian soping...ekin posing stail apa ni

3 beradik lagi di tangga pulakkk..alamak perut tak leh sorok daaaaaaaa hahah

tak larat naik tangga...1 anak tangga pun dah cukup...jadi la

posing di celah celah ruang nak ke toilet ahaksss

meh kak ngah tolong snap kan...ada kerusi nak tengok broucher...belakang tu jalan ke tandas

cepat la adik adik oiii...tak larat dah ni ...nak balik je..masuk je nampak kerusi ni..kira ruang menunggu la..

oh bagus kannn biarkan ibu mengandung berdiri....korang lak duduk

di hadapan pintu FullHouse ngan Ekin @ Amoi...

Ngan Dira lak...budak ni teringin nak pegang perut ...aka anak buah dia la..tetiba dia gelak la sebab keras katanya...

di hadapan FullHouse...depan tu jalan sibuk la orang duk hon sebab sebok gambo kan..

byeee FullHouse...tak larat nak beraksi gedik dah....



SERONOK KUAR NGAN ADIK BERADIK....SELALU MAK JOIN GAK...TAPI TAKDE KAN...NEXT TIME LA...BERAMAI NGAN BABY LAK...HARI YANG INDAH FOR US....TERBAEKK





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

POSH76 said...

mmg bess adik beradik ko...satu kapla...lagi bess pucuk dicita ulam mendatang pantang lak ada yg sudi nak jadi jurukamera jadi jerlaaa

Natasha Farina Arifin said...

paling cun hat baju kaler rainbow tuh..phewwitt!

Riri Yoorin said...

waaaaa kerlass tapi food dia kurang sikit

Bitt (double IS) said...

datig dgn adik2 yer...hehehe hope haritu dpt menceriakan hari2 di minggu ini...

Pepel BoNda AmaNi said...

memang spend time masa dengan adik beradik adalah sangat best...teringat masa dengan arwah kakak aku dulu...:(

mekchu said...

untung nya dapat adik beradik rapat2 ni.. bleh kuar makan sama2.. mekchu ngan abang pun dah beza 10 thn.. tak nak dia layan kepala adik dia ni...

mmg cantik lah tmpt makan tu noks.. teringin aku nak sampai sana.. ko ni tayang2 buat kan aku leleh air liur je tau..

Nailah Azman said...

Assalamualaikum.

Kak Mimy, nape Dira nampak gelappppp???? =___= Hehehe. Kalau Dira tau Neklah cakap camni, dia marah tak? Hahaha. Suka nengok Amoi pakai dress. Comel je. Akak baru nampak perut. Sebelum ni biasa je. Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan Akak. InshaAllah.

Ann Ishak said...

lelama tengok, dira dah takde macam rupa2 korang pulak...ikut muka sapa ek

NeenaAnuar said...

aku tak dann lagi nak terjah fullhouse nie... teringin nak pegi.. harus ku herett en.teman lepas nie..

korang adik beradiik sempooi! suker tengok! :)

Google