THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 December 2011

Marie Lapis Cheese Yang Melting Meleleh...Yummeh

Dari berhari hari aku kenal si empunya diri Mimie Hamdan ...aku tau dia adalah owner dari Delicious Cuppies...meh masuk website dia...macam macam jenis kek ada....halwa tekak meronta je nengok ...mampu?? aku tak mampu menahan perasaan...lalu mengorder Marie Lapis Cheese...aku kan suka bab ada cheese ni...nak pulak yang melting, meleleh...nyum nyumm...adoyaiiiiii mengoncang jiwaa...pasal goncang tu terus BBM Mimie nak ngoder la...tak leh jadi...plsss Mie jangan bagi aku kempunan...baek lah Mimie bikin hari Isnin siap..kebetulan adik Mimie satu opis ngan aku tapi tingkat berlainan..memang rezeki aku la ...tengkiu Mimie...

Awal pagi Isnin seperti dijanji kan adik Mimie hantor kat tingkat opis aku...yeayyyyyy....memang di tunggu...Marie Lapis Cheese in da house...woww dah ada di tangan....hari ni mood isnin aku menjamu kawan kawan opis...idak la aku nak makan sorang...bagi kawan kawan sesama rasa keenakan..memula kasi jamu potong segi empat...sila makan kawan kawan ku...aku pun tak sabar nak nikmati ni...geram nengok cheese mengebu...auwww setelah dirasa rasa...peh cheese adalah banyak melting...meleleh..bab leleh suka la...memasing makan pun cakap..huyooo cheese banyaknya..serius Mimie adalah tak kedekut cheese yer...susah nak dapat cheese banyak gemuk...aduh makan pun serius rasa cheese penuh dalam mulut..citer je tak best kena tayang gambar bagi korang terliur...saksikann



Ketibaan cheese yang diorder...size 5 x 7...RM30..berbaloi sebab cheese gemok banyak meleleh leleh..puas makan...

Order dari sini..DELICIOUS CUPPIES......sila terjah blog sini..bukan jual Marie Lapis Cheese jek..ada kek lain lagi...

Teaser kasi buka dan tayang ...taraaaaaaaaa...peh adoyai adoyai...nangesss cheese banyak leleh ni

Kasi potong bagi kawan kawan opis makan...sila sila...nikmati bersama....

Cer tengok...hasil potongan...cheese melekat di sudu...kesan lapisan Biskut Marie dan Cheese

Jemput makan uollls...macam biasa...aku kan suka bagi orang terliur jugakkk

Makan sesudu dulu...makan banyak takut muak lak sebab Cheese ni adalah banyak melampau..serius tak kedekut

Mengaum masuk mulut untuk suapan pertama.....

Suapan kedua harus la jilat cheese yang lebihan...yummehhhhhhhhh..serius sedapp

dan petang si Yani datang...dia pun duk perabih makan...kemain habis hokehhhhhhhhh...


HAGAK TERLIUR DENGAN MARIE LAPIS CHEESE INI ??? HARGA TAK MAHAL RM30 AJE...TAKPE MARI LAH  MENGORDER DI http://www.delicious-cuppies.com/.....SERIUS DI JAMIN SEDAP......PASNI AKU NAK MENGORDER KEK LAIN PULAK...





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

16 comments:

Kyra said...

perghhhhhhhh meleleh aih..terlioq ceq tengok

Liyana said...

sy skrg tgk cheese rase nk muntah, xtau nape.. tp klu benda masin2 ni, alahaiiii...... rase nk mkn hari2 :D

amal said...

aaaaa sedapp

ratusiput said...

perghhhh mmg melelehhhhh beb...terliur aku...

Lady Rina said...

yummy...nk try order la jgk..red velvet kalau ada...:)

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya mimy.....xdpt bygkan rasa dia mcm mana..mesti sedap melampau....nnti sy terjah website dia...

mamyharraz said...

mimy,awk ni kan mmg sampai hati buat sy tak keruan nihhh mau meleleh air liur nak manyampai esok pagi..

tq bagi link nak order camana hihii mmg akan di terjah!takmo yg lain nak merry cheese mcm mimy jugak! hehe

mimie1678 said...

wahhhh... aku yg buat tgk balik pun rasa meleleh dgr ko cerita... hehehe... sib baik buat extra utk aku ngn YN belasah.... hahahah...

saper nak order bolehla smpi jumaat nie sbb yg nie takyah masuk oven... letak lam peti es jer....

aha... cpt2 order... hehehe...

Bitt (double IS) said...

perghh memang sedappp owh kak mimie tuhhh kenai kenai kenai

POSH76 said...

adoiii bab menggoda ni nombor satu nampak yummylaa.....

eLLy said...

walawehhhh .... say cheeseeeeee...


In conjunction of my 4th Blog anniversary … Nak RM40?

Mommy_Cha said...

tak berani mkn kak..takut gula naik..diabetes kekdahnye!

wahida said...

aku bab cheese ni yg tak menahan...geram je tgk...

Ann Ishak said...

bolehlah cuba nanti...

Eri-chan said...

aku kalah dengan cheese. tensen aku tgk ko mkn. apa pun headband ko cantik

Sharz said...

sy ade beli jugak tapi dpt harga RM18 je...tapi kek nie memang sedap sebab cheese die mmg marvelloouussssssss!!!!

Google