THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 December 2011

Mereka Adik Beradik Ke Pavilion dan BaskinRobbins

Hari tanpa suami lagi...tapi kali ni bersama adik beradik ku tersayang...dah lama nya tak keluar bersama together ngan dak 2 orang ni...dulu kalau keluar aku lah parah ...semua perbelanjaan aku tanggung sebab aku je yang masih bekerja...lalalala...now masa berlalu Ekin pun dah keje...gaji masyuk lagi dari aku...so tak gheti gheti nak keluar together sambil belanja apa yang patut...huhuhu yang paling bertuah adalah si kecik Dira...dia ikut saja menumpang saja...bawa diri...semua akak akak nya bayor...senang hidup ko dik... 
Memang plan nak keluar sama ..nak celebrate besday Ekin jugak jatuh 22/11...Ekin pun dah set hari sabtu yang dijanjikan dia cuti...Ekin keje susah cuti on weekend...dia keje ada syif...kalau public holiday jangan harapla dia nak cuti...mau kejar OT..so nak plan ngan dia kena bagitau awal awal...nanti dia tukar syif...Ekin keje Astro tu pasal Astro aku FOC je guna nama dia ...ngeeeeee :))

Saja saja nak keluar gi Karaoke yang benor nya kat Redbox ...tu pasal pi terjah Pavilion Bukit Bintang...owhh tanjat nengok harga sekepala buffet Redbox Plus 70++ ko...owhh tak sanggup la...nyanyi dan makan semata harga gitu.....membazir...tak jadi plan nak tengok wayang...Twilight Breaking Dawn hot tu sold out...tak jadi...makan aje la...konon nak terjah Ben's....penuh nya orang ken queue lak...tak jadi...nak gi TGI Friday tapi si Dira lak budak kecik ni takmo kat situ...katanya macam bar...erkk...oklah follow la taste ko dik...set makan tempat luar dari Pavilion..Dira nak aiskrim Baskin Robbins BR ...ok la best gak...makan aiskrim santai santai...kali ni aku belanja semua...pilih apa korang nak adik adik

kad parking Pavilion pun nak snap ke?? takut hilang la tu

tujuan asal lain tapi akhirnya singgah makan Aiskrim lagi best Baskin Robbins BR

Kak Ngah merangkap Mommy bawa baby dalam perut jalan jalan tanpa papa

Cari pot kat luar memula...adik adik aku pantang nampak cermin..mula la asik snap depan cermin..ngan aku sekali terjebak...

Aiskrim aiskrim pilihan semua....

satu untuk kau...satu untuk kau jugak...satu untuk aku...semua aku belanja....memasing nak 2 scoop...tak mo kalah

Adik adik aku cemomot...Dira si rambut panjang...Ekin si rambut pendek....aiskrim BR ni memang favvy diorang...Tutti Frutti diorang tak gemor...

aku jugak prefer BR dari TF...hari tu try perisa cotton candy pasal terpukau ngan color pepel pink..auwww sedap la pulak

Edisi bergambar oleh kami bertiga sambil beraiskrim bergosiping...bercerita ceritaan, bermengaduan...yummmehhhh...

best kuar lepak santai gedik ngan adik adik yang gedik happening.. ...sama spesis...nak wat camner..lahir dari mak bapak yang sama kannn...apasal aku rasa muka aku suweet giler dari adik adik belia remaja aku ni...ahakssssss...macam sebaya je rasa..tetttttttt


TAKKAN MAKAN AISKREM JE KOT...SORRY TAK KENYANG LA...MARI KITA FULLHOUSE NEXT

Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Natasha Farina Arifin said...

amboih pas zinger beger..dia mamam baskin robin pulak dah......western lah sok baby akak tuh..hihihi..aduhai nape air liurku meleleh ni...

NanieZara said...

huiyoo..baby tecik dlm perut lagi dh dpt mkn BR..kemain yer..

mamyharraz said...

sesekali outing dgn adik beradik mmg fun!

baskin robin tu buatkan sy teringin.ni yg nak kena cari waktu terdekat :")

PUAN SUE said...

fuhh..baru je lepas makn aiskrim gak ni..klu tak meleleh pulak air liur ni..hehehe

Bitt (double IS) said...

comel2 semuanya tambah2 kakak yg pakai hairband color purple tuhhhh

Riri Yoorin said...

Best nyer

Kella said...

memang happening ya korang nih! suweet.. memang ko nampak sangat suweet.. bby boy kot?? =)

POSH76 said...

bessnyer ko dpt adik beradik satu kapla camni...dah lama tak pekena BR

Eri-chan said...

makan aiskrim lak..dah lama tak makanla....Br memang lagi sedap dari haagen daaz..

Ann Ishak said...

aku pun tak berapa gemar dengan FT...harap warna je yang happening tapi rasa taklah memberangsangkan

Google