THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 February 2015

Fenomena Instant Hijab Elya Shazleen

Secara tak sengaja aku terjebak dengan instant hijab ni..jarang sekali aku jadi addicted menggila dengan sesuatu tudung berlabel...even naelofar hijab pun aku tak terjebak menggila....tapi ada satu tudung berjaya menarik hati aku...iaitu Instant Hijab by Elya Shazleen...memula belum fenomena ni...salah sorang kawan blog yang pakai nama dia Shu Fairuz....ni dari last year tau...terus tanya shu mana beli..dia cakap by Elya Shazleen...memanjang la tudung ni sold out kalau tengok kat website ...grr sakit hati...pastu aku pasan Elya Shazleen di jual kat KL Fest end of Dec dengan harga RM29....waa murah la masa tu...rasa nak beli tapi tak terpegi lak PWTC...

Akhirnya akhirnya...hehehe asik sold out manjang kan kt website....boring gile...dah la masuk pastu stuck...lagi sekarang fenomena makin mengila....aku decide kirim orang bangi je...butik Elya Shazleen kat bangi...memula try beli satu...warna Clay...tone orange....pakai trial terus tak buka...bestttttt patut la orang orang yang beli satu akan repeat order...kain sedap terletak...kualiti...lycra crepe...senang pakai...sesenang tak yah pin...memang kreatif la Elya Shazleen ...best ever tudung...RM39 sehelai yang aku rasa harga murah instant kualiti tudung berlabel...bagi aku ni kategori tudung berlabel ...tudung ni owner nya Elya Shazleen yang pernah jadi pengacara Safiyah tv9.....biasa tudung berlabel banyak yang harga tak masuk akal...mahal melampau....so dengan instant hijab Elya Shazleen harga paling reasonable !!!....korang tau tak aku survey material kain ni semeter RM18 tau!!!..lebih kurang 2 meter so korang kira sendiri la ngan kos upah jahit lagi..baik korang beli je....memang harga sangat sangat reccomended...

Now aku dah jadi terjebak tudung Elya Shazleen...tak pernah tau dibuat nya peel aku beli tudung berlabel ni...nah ko amik dah 7 helai koleksi...harus ku tambah lagi...senang pakai...jimat masa..tak payah gosok...nak senang senang lagi....sesuai untuk traveller...so dari fenomena Elya Shazleen ni...aku berjaya menjebakkan budak opis,... geng wasap...hehehe hahah korang terjebak sudah....so butik Elya Shazleen pun dah padat...dah kena serbu....beli pun berlimit kikiki....aku beli melalui personal shopper nama dia Azie...Azie orang Bangi...so dia akan beli kan setiap warna yang available setiap hari di Butik Elya..warna tertakluk pada apa yang update ye...jarang dapat warna yang memang pilihan...so grab je apa ada.....nanti rugi cepat habis nyesal padan muka....untuk keterangan personal shopper boleh whatsapp Azie ye...012-6164894.......okeh semua selamat menjebakkan diri dengan #instanthijabelyashazleen...cuba sekali pasti terjebak...sekian iklan free dari satisfied customer...satisfied customer kalau dia suka tak yah bayar freee saja dia rela promote dengan harapan...elya bagi diskaun banyak banyakkkkk...ok bye


#instanthijabelyashazleen in dark grey


#instanthijabelyashazleen in Mustard

#instanthijabelyashazleen in Brick Orange

#instanthijabelyashazleen in Clay Orange

#instanthijabelyashazleen in Lime Green


Kiriman personal Shopper Azie...fenomena dari geng wasap...so korang nak join boleh contact Azie yer..Whatsapp 012-6164894













15 comments:

Ann Ishak said...

jauh bebenar la pulak kedainya hiksss, ada ready stock tak

Norma NML said...

cantiknya :)

Miss Moon said...

cantek la mimie pakai cam nih

muncung dia pun cantek naik n tak terkelepet ....

berapa harga selai neh mimie

Liyana said...

wah comel2.. x pnh lg ada koleksi instant shawl nih :D

mommychaa said...

Fuyooo pasni leh ko buat label sendiri Kak... Hehhe oh ko pakai kaler terang menyerlah huhuhu

ameris said...

mimy, tudung instant ni ala2 nealopa ke?

rossi rossa said...

cantik2 semunya....

Mrs Yatie said...

cantiknya awak ;)
google secepat mungkin sebab nampak elya keluar dekat berita harian on 14 mac 2015 :)

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq 0122491761

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq 0122491761

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq 0122491761

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq 0122491761

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq 0122491761

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq

Google