THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 January 2014

Erin (..life after "i do") First Giveaway : Daddy and Baby Cool


TEMA GIVEAWAY


 Daddy and Baby Cool
SYARAT PENYERTAAN

Mode garang is on! keskes

1)  Follow blog ..life after "i do"

2)  Buat satu entry dengan tajuk  Erin (..life after "i do") First Giveaway

3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa)

4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha)

5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.

6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha

7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014.

8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu

9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini





MY DADDY & BABY COOL

Untuk tema Daddy & Baby Cool ku pertaruhkan gambar di bawah ni...cool tak sambil main game anak dalam carrier...hhuhu...yer bang megat ko ni adalah hantu games kat mall...so kalau dah gian nak main tu sambil bercarrier anak pun boley....ko mampu hahahah....yang Fayel pun cool jugak..steady je...masa ni Fayel baru 6 bulan....nangis pun tak...macam selesa je di pangkuan..yer memang tak syak lagi cool la..so korang tengok nampak cool kan?? kalau cool sila komen COOL dbawah lalalalala



Aku pertaruh satu gambar je...tapi gambar ni macam kronologi dari gambar di atas.....perangai suka game tak berubah ..sambil dukung pun boleh...suka ar fayel tu ....

6 comments:

erin said...

tq join kak, goodluck :)

ctmah said...

lepas ni fayel plak mewarisi hobi daddy.abes la kak my..hihi

Allene said...

waduh kakmi.. gambar ni sangat hebat....

Fara Dilot said...

Boleh tak nak paksa penganjur soh ni menang tros? haha sgt cool okkeh

yUmiE AzuRa said...

cool sangatttt

Chekgu Azrine said...

Cool bebeh!!haha
Good luck

Google