THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 January 2014

Fayel Main Futsal

Setiap hari Jumaat malam Bang megat ko mesti wajio join futsal ….biasa ar tak main bola dalam seminggu tak sah….dulu aku rajin je kan nak ikut ikut ni…lama lama aku malas…hahaha baik duk umah….baik tengok maharaja lawak mega lagi best….futsal ni main malam sampai ke pagi…tersengguk aku tunggu…tapiiiiii sejak menjak Fayel dah menginjak ke arah abang bujang ni….rutin mengikut kena la diteruskan balik…huwaaa tak best la hai…bosan bosan… 

Fayel kan peminat aktiviti bola sepak…dia memang dari perut dah suka menendang sampai ke besar ni…minat betul bola…sekarang ni nampak je papa dia pakai jersi…dah melalak nangis nak ikut bola….adeh nak…punya la mama mengelak ..ko beria menangis…tak dapat aku nak mengelat tak nak ikut….papa dia dah anak suka bola memang dia paksa aku la….ikut ikut…hmmmmm…terpaksa rela je…sambil muka merengus….haha 

Fayel nampak gelanggang futsal mula la menjadi jadi….nampak bola jadi addicted la…main la anak…sepak la bola tu jangn ko ajak mama yang tak suka bola ni…papa dia kejap kejap main kejap kejap lari layan Fayel kick….gitu ar…kang papa dia start game balik ..dia jerit nya panggil aku…mama kick…adehh…so ini la hobi kesukaan anak aku ever n ever yang telah dikesan sejak azali..hehehe….kot sapa nak ajak join Fayel kick bola sesama meh la roger…hobi anak korang apa ….meh share meh




Kasut baru papa beli...konon untuk main bola aje...kemain kan Fayel papa ko...nak suh kick jugak


Fayel in action gelanggang futsal..main sorang...heheh ajak mama kick...bo layan


Papa aje la melayan....bersungguh tu menendang

Huyooo..Fayel Fayel...minat sungguh bola...sok besar sikit mama masuk kan kelas training bola ye...kot boleh main Malaysia...








8 comments:

aznor ibrahim said...

besar dah fayel..leh join papa dah..rase budak laki memang sukaaa sgt ball

Aeen said...

wahhh....boleh jadi pemain malaysia ni fayel...teruskan minatmu wahai fayel..:)

Mommy_Cha said...

fayel!! sok2 kalo jadi pemes jgn lupakan Mikha yek.
hehwehehe :)

Allene said...

kakmi.. ni kalau jumpa hafidh ni, leh geng ngan fayel ni... hafidh pantang tgk bola.. asyik nak nendang je..

Haslinda Sadiken said...

tu diaaa..gaya ala2 striker pasukan harimau malaya niie..caya la fayell

ctmah said...

fuh..boleh geng ngn uncle mezah ni fayel!

yUmiE AzuRa said...

fayel..meh lwn uncle khai..confirm uncle khai ko tu pancit.bahaha

Amanda Suria said...

wah...papa jadi coach yer fayel...makin besar dah kan...

Google