THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 January 2014

GENIE BRA..LAST CALL BEFORE 2 PM...KUOTA 10 ONLY!!

Minggu ni hadap citer GENIE BRA je la eh hewwwwwwwww...selagi tak setel ....orang baru start bisnes gini la...kalut....hahahha....citer personal tak dapek nak selit story mory...kasi setel bab bra...pastu kita leh berblog dengan galak nya...ok...last call last call..hari ni last untuk buat pembayaran....untuk yang dah bayar saja aku masuk dalam senarai list....so yang backout buyers tu...aku bagi peluang untuk yang serius memang nak beli bra...tapi payment ASAP.....ok....cepat kuota bukak lagi 10...pastu closed sampai kul 2 petang...pastu nak submit order kat supplier.......

Nota : sapa yang bernama FARIHAH BINTI AHMAD....sila wasap or sms saya,....huwaaa tak tau awak yang mana...duit dah masuk...tolong eh



Order order Genie Bra...hurry up kuota di buka untuk 10 orang saja sampai kul 2 petang...







Email : nor.zmy@gmail.com
























3 comments:

Liyana said...

best kan berbisnes ni.. hehe

sy tggu gaji la baru nk order.. hehehe

ctmah said...

chaiyok kak!rezeki family =)

li n said...

Dah serupa jadual kehadiran murid plak :)

Google