THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 January 2014

Maternity & Children Expo Mid Valley

Balik dari kelas AlimKids...langkah aku panjang hehehe...aku berdua je ngan Fayel...pastu Zura n Yaya..so kami berempat beronggeng nak merayap ke Mid Valley...untuk apa ke Mid Valley..nak ke maternity baby ekspo...saje je cuci mata....dulu masa preknen..Fayel baby aku rajin la ke sini ..ni dah besar tak tau nak belek apa...belek je la.. jalan jalan saje menyesakkan laluan heheh...pusing pusing je..tengok apa best...survey kan untuk adik aku Ekin gak...dia suh tengok apa yang best..dia keje tak dapat nak datang...EKin preggy dah 6 bulan ...so tolong la survey kan dia...banyak booth la...aku target nak beli Whoopee pampers je..tak ada pulak kali ni..yang ada mamy poko..huggies...Fayel dah besar ni tak payah mamypoko sangat ye la nak...pakai whoopee je la pun..heheh jimat dan murah...

Penangan maternity child expo ni kot gamaknya...parking adalah full...gile la...pusing pusing nak dekat 1 jam padahal parking the garden...pun penuh...tensionn gile...hampir 1 jam baru dapat terus gi tingkat 3...penuh dengan mak mak bapak bapak dan baby baby....agak padat la kat atas tu...tapi aku redah je sebab Fayel naik stroller heheh..kalau lepas mau aaku jadi tarzan kejar anak..pusing pusing setiap booth ..alahai syoknya kalau ada baby lagi ni...nak beli baju pun banyak baby..Fayel toodler tak sesuai dah...nak beli puting botol pun tak sesuai dah...dah big pun anak mama....sebab tak tau nak beli apa ...adala terbeli juga...huhuhu beli gak tu...jumpa wooden toys RM10...ok grab dan terpit stop booth Dimple Simple beli kotak cantik...RM5..terus beli 6 dapat idea ..nak buat homeschooling nya barang..susun dalam tu..haha ntah jadi ke tak..buat masa ni letak barang rencam huhu..ok bye tu je citer merayap baby ekspo..




Caj tenaga luar biasa dulu...minum susu


Duduk stroller la yer...dah besar pun kena duduk jugak...kalau tak mama pitam


Selfie dengan tujuan nak tunjuk where i am...gitewwwwwwwww

After merayap pusing ekspo..singgah old town ...budak ni kemain happy dapat lepas stroller

Aku order Mee Wantan...pastu fayel perabis..tak sangka pulak ni favourite dia..ok take note pasni wantan mee in da house order


Kemain berselera anak bujang makan...kena pakai bib baru beli...konon bip tu untuk buat art ..ahh pakai je terus..makan comot

Hay you katanyaaaaaaaaa


Eh macam janji je..eh macam kebetulan je..eh calling calling ke...hehehe roger roger geng mommies lain kot kot ke sini gak...hehehe...so berjumpaan kita

beli ni je kat ekspo...huhuhu tapi best RM5..berebut orang memilih


Ok ngam ngam muat dalam box ni...ada idea nak isi bahan homeschooling Fayel...huhu tapi ntah bila nak buat..sekarang ni semua main sumbat je dalam hehehe..















10 comments:

::puan ungu:: said...

Cantik lak tengok K.My susun box tu...ahdoyai ade jumpa time expo tapi x amik. Rugi tol.

ctmah said...

hello hello!hihi
mee wantan ek..nanti nak cuba kat Alisha la sebab minah ni suka makan mee. teringat fayel yaya n balloon.haha

Aeen said...

alamak xperasan lak box ni masa kat midvalley tu...huh..rugi lak x beli..

CikNaa said...

cantik la kalerful..

Nurul Aziz said...

cantik box tu.. kat rumah ni ada gak box camtu, tapi dapat free beli susu, banyak sangat dah, taktahu nak letak mana -_- memula dulu ekcited la dapat box free. tapi sekarang nasib baik takde dah, beli susu dapat buku lak. buku tu pun sekejap je dah koyak. padahal keras kot.

salwana nordin @ che'wa said...

comei la storage box tu..colorful sgt2!!!

seronok tgk fayel..selera je dia makan ye :)

Allene said...

murah box tu... suka...

ayahmamilisa said...

canteknye mimy, nak boh kat bilik anak dara jugak..huhu..gi expo mids aritu tapi tak jumpa la pulak box comel tu..alahai..mane nak carik lagi my?

Mommy_Cha said...

wahhhh bestnye memasing.
ku di umah kelam kelibut ngan anak2 T_______T
tgu anak beso skit nak join gak :)

umie shahidah said...

rm5.... fuhhh... rugi xpegi..huwaaaaaaa

Google