THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 January 2014

THIRD BATCH - GENIE BRA PRE ORDER CLOSED

Salam nak bagi tau ni...tepat jam 12 tghari 3rd Pre order is closed...harap maaf...setakat jam 12 saja....order pun terlalu banyak...(Alhamdulillah)..aku terima setakat termampu jam 12 tengahari berserta payment ye....aku nak submit order kat supplier hari ni jugak....petang ni laki aku nak gi amik barang...In Sha Allah next week kasi setel semua edisi pengeposan....sebelum CNY dah clear...sebab aku akan bercuti panjang seminggu till back 10 Feb 2014..pre order genie bra untuk 4th batch akan dibuka after bercuti...hehehe....nak rehat kan diri...tapiiiiiii pre order untuk BACK PACK KIDS , SELUAR PALAZO, KAIN SULAM akan di buka sampai minggu depan sebelum CNY...urusan postage akan berjalan seperti biasa walau bercuti...cuma bra, shaper, panty je tutup order...uhuhu yang ni agak luar biasa sikit haha biasala terlajak laris...ok jangan lupa minggu depan untuk barangan lain ye


4 comments:

Shasha Azmar said...

Masyukkkkk kak mi.. :-)

Mommy_Cha said...

wowww usahawan berjaya kakmi!

erin said...

terbaik laa :)

ctmah said...

good job kak!

Google