THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 January 2014

PRE ORDER : BACKPACK KIDS COMEL & SELUAR PALAZZO HOT SELLING

Berita baik !!!!!! pre order backpack kids adalah cepat dari jangkaan...konon after CNY...tup tup dah ada ready stock yahoooooooo...so sapa yang dah mengorder tu sila roger balik yer...takut terlepas pandang....kalau hari tu aku ada 2 jenis SMALL & BIG...ada tambahan lagi 2 jenis MINI HARNESS dan TROLLEY...aku nak beli dua dua ni...MINI HARNESS senang nak kontrol Fayel jangan melasak time berjalan...yang Trolly tu boleh letak baju nak balik kampung...oh nice kan...jom kita beli sesama...beh comel mesti ada pada setiap anak anak kita...jom beli....meh beliii...tak rugi...


SMALL - RM19 (not include postage)

BIG - RM25 (not include postage)

MINI HARNESS - RM19 (not include postage)...ok aku nak beli ..sesuai kat Fayel ni

TROLLEY - RM39 (not include postage) ...nak beli jugak...boleh Fayel main tarik tarik




Dan juga pre order Seluar Palazzo hot selling....hari tu 20 helai habis terjual..ni batch baru pulak...tengok gambar macam macam ada kan ...menarik tul....ok RM35 tak termasuk postage....meh beli...ramai suka kan material Lycra nya yang lembut...selesa di pakai...size adalah FREE SIZE..feedback customer adalah semua nya positif...Alhamdulillah ..jom tambah koleksi dan warna..........











Whatsapp - 0122056935
Email - nor.zmy@gmail.com


4 comments:

PinKy MoMMa said...

murahhhhnyerrrr beb ko jual..insyaAllah kalau kita meniaga niat nak tolong orang...bukan smatam mata hanya fikirkan keuntungan..pasti besar ganjarannya..

anis abdullah said...

Ko takde skirt ke.. aku seluar style camni dah tak boleh pakai...

ameris said...

cantik mimi suar tu ... saiz cemana?

ariana8733 said...

free saiz tu sume leh pakai ke kak? ana ni makin kombang..huhuhu..isau x dapek pakai..

Google