THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 January 2014

PRE ORDER : Backpack Kids Small & Big

Eh eh barang budak pun ada ke...hahaha...ini pun kebetulan dapat harga terbaik murah dari ladang...macam biasa nak murah kena borong...aku suka jual benda yang aku pakai...kebetulan ramai tanya mana aku beli beg fayel....macam cantik je macam comel je....nah ..meh kita berborong...jom pre order backpack kids..corak comel gambar binatang yang comel....aku ada dua type besar n kecik...dua dua aku suka pakai..senang memudahkan aku bawa bila jalan...yang kecik pun ok..besar pun ok...besar tu boleh la kalau nak letak baju towel standby ke...sekarang ni je aku bawa dua dua..sebab Fayel nak mengendong beg...dia suka....so penguin small tu dia kendong..monkey tu aku kendong...hahaha..ok itu pun jadi handbag aku...so pre order di buka sekarang sehingga 2 minggu dari sekarang...barang akan sampai selepas Chinese New Year...amboi lambat nyaaaaa...yer pepaham la barang pun dari China...orang nak beraya maaa...mood raya shipping pun stop maaaaaaa... gitu eh kata supplier...so meh la pre order borong backpack kids...harga murah dari pasaran...kot kalau jumpa lagi murah luar gi beli kat situ ye hehehe...ok silaaaaaaaaaa




Backpack Kids Small RM19 (not include postage) ....comel kan..sampai aku pun jadikan handbag heheheh...

Backpack Kids Big RM25 (not include postage) ..besar sikit dari atas tu...ni Fayel pilih Monyet..aku suka rerama tu..dia tak nak...grrrrrrrr....




Please email nor.zmy@gmail.com
Whatsapp 0122056935


4 comments:

ayahmamilisa said...

wow dah jadi businesswoman skarang..moga bisnes trus maju ye mimy..:)

Chekgu Azrine said...

Sis.blh x order 2..n tggu gji?hehe..

MAMA KHAYR MK said...

kakmy..boleh x kalo kakmy amek gmbr bagpack big tu sebelah meyebelah dengan something..sbb nk bayangkan ketinggian bag tu cmne..hehe..tq :)

BIRU vs PINK said...

saya ada whatapps td. nk order pls :)

Google