THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 January 2014

GENIE BRA - PAYMENT PAID

Hahahaha citer Genie Bra lagi...maafin...selagi order bra ni tak setel aku panik....supplier bagitau sabtu ni stok nak masuk...oiii kelam kabut gile....sepatutnya 2 minggu tercepat pulak...so perhatian yang dah order tak buat payment lagi...sila lah segera hari ni...esok pun boleh tapi tak nak interbank lambat....minta tolong ye...kalau order tak buat payment till esok aku kira tak jadi amik....TQ....





Noted : sapa yang bernama AZLIDAWATI BT AB HAMID....sila wasap or sms saya,....huwaaa tak tau awak yang mana...duit dah masuk...tolong eh

5 comments:

Mar Mansor said...

haihh..cam cepat je dapat nih..happy....

Allene said...

yeah.. dapat cepat...

ina khairina said...

Yeayy!!xyah tunggu sampai 2 minggu,ptg ni ai bank in duit ye

ctmah said...

chaiyok kak!

Iz Faizah said...

Ait apasal akak x bg bank info kat sy pun tuk buat paymemt...huwaaa...sy whatsapp haritu dah....

Google