THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 January 2014

Genie Bra Order - CLOSED for 2nd batch

Salam semua...terima kasih atas sambutan pre order Genie Bra yang amat menggalakkan...walaupun order adalah 2 minggu baru barang sampai....dengan rasa rendah diri aku terpaksa CLOSED order untuk 2nd batch....kuota dah melebihi...waaa macam nak pengsan memujuk supplier....boleh la lagi boleh la...hahahah....supplier pun nak pitam dengan order melampau hahaha....apapun untuk yang dah order...tunggu barang sampai lagi 2 minggu ye..dan diharap bersabar....now proses aku nak submit order korang semua yang dah order tu...so sapa yang dah order belum buat payment boleh la segera buat payment ye...no payment barang takde ye..konsep bayar dulu barang sampai gitu la eh jual beli online...if kata order barang tak sampai jangan risau aku akan pulangkan duit semula....ok terima kasih semua yang sudi order...yang baru nak cuba Genie Bra selamat mencuba...kalau sedap boleh repeat balik....ok....


CAMI SHAPER READY STOCK...lai lai...RM35 saja...








COMING SOON....Panties High Waist, Super Waist is next...tunggguu




4 comments:

diana aziz said...

Azam thn baru mimy ke nk jdi businesswoman online... hehe... chaiyok!

Wawa Yusoff said...

hye kak mi :)

Moga dikurniakan rezeki yg melimpah ruah utk akak dan family.

All the best! :)

ctmah said...

yes..cayalah kak!

Jan@Afzan said...

mimy,

mcmana chart untuk cami shaper tuh?

contoh, kalau biasa pakai shirt XL, so saiz cami = 18. betul kah?

Google