THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 January 2014

Umie Sue 2nd Giveaway :Anak Soleh Solehah (bertudung, berkopiah, bersongkok sahaja diterima)

As Salam Readers

Ok alih topik.... aku nak menjoinkan diri join 2nd GA dari Umie Sue. Kali kedua kau join..hari tu 1st GA aritu tak bernasib baik,so mari kita cuba 2nd ga ni.!tak menang pun takpe...ala suka suka je tanda supportive...untuk kali kedua..tema yang menarik..korek gambar ada pic berkait....Tema: Anak soleh solehah (bertudung, berkopiah, bersongkok sahaja diterima) ..adala jumpa pic Fayel berkopiah berjubah...macam imam muda pulak nengok..In Sha Allah amin...mana tau masin mulut ibu kandung kan



syarat yang dikenakan memang simple sesangat. korang boleh click kat SINI oh yer hadiah giveaway di taja oleh http://insyimanhafiz.blogspot.com/




Setiap kali solat ku titip kan doa untuk anakanda tercinta tersayang...tiap kali berdoa segalanya untuk anak aku akan rasa sebak gile....tak sangka aku sudah punyai seorang anak ..kasih sayang semua tertumpah pada nya...segalanya untuk mu...
Ya Allah jadikanlah Megat Nufail Anaqi sihat yang sempurna berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umurnya sihatkanlah badannya, dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam. Amin.









5 comments:

ZazaMyMoon said...

All the best babe.. comelnya Fayel mcm imam muda cilik! :)

Mommy_Cha said...

hahaha comel fayel.
ish leh buat menantu.
;p

Petak Bunga said...

semoga fayel jadi anak yang soleh ye

szaliz said...

Amin..

UMIE SUE said...

thanks!! kak
good luck

Google