THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 January 2014

Saya Jual Saya Pakai - SELUAR PALAZO KEMBANG RM35

Holllaaaa….ok ada barang baru lagi nak promote…#saya jual # sayapakai….gitu konsep nya…harus la jual apa yang kita pun pakai kan…ala ala model diri sendiri gitu…ok memperluaskan bisnes dalam konsep murah murah aje uolls..mampu milik…now ada SELUAR PALAZO KEMBANG FLAREdi datang kan dalam macam macam warna...aku seronok la kalau bercolourfull ni …boleh la aku color block….hehehe…yang pasti size ada FREE SIZE…paling best aku muat…bila aku muat tu apa lagi….bertambah suka dan suka…muat sebab kain nya adalah material LYCRA…pinggang GETAH …..seluar ni made in Thailand ye.....sila la maklum size seluar aku pakai adalah 22UK…hukhuk…berapa ukuran malu la nak bagitau nanti amik tali tape ukur eh :P…..habis la aku jual aku pun beli gak…now adalah ready stok sedia ada….macam macam warna ada..tapi awas…color adalah limited…so kalau habis kena tunggu next order ye….harga tak mahal mampu milik RM35 tak termasuk postage….tapi kalau beli banyak lebih 3 boleh kasi diskaun…apa apa pun boleh whatsapp 0122056935, email nor.zmy@gmail.com.


Color color pilihan...tapi nak bagitau Royal Blue dah sold out..ada 3 dah habis...larisss..kalau ada yang tak de dalam gambar boleh la jugak...pm je

Selaur kembang LYCRA KEMBANG lebih kurang macam gambar bawah ni...ehsan google

Saya jual saya pakai Palazo color Hijau Gelap...

Saya jual saya pakai Palazo color Kelabu...ehemmm TQ my Cami Shaper bagi sorok perut ku hahahaah

My sister Ekin ...preggy women 6 bulan pun muat....


Yang paling best ada orang puji seluar palazo ku huhuuh..terima kasih customer ku Yong Nana...sekali 3 helai dia beli

12 comments:

Liyana said...

kakmi ada kaler grey n dark purple tak? nak!

CikNaa said...

palazo mmg selesa pakai.. good luck kakmi!

Amanda Suria said...

Wah2 bukan main lg cik kak ni meniaga....along plak dh slowdown....bz dgn kerja...

Ann Ishak said...

cantik :)

Chekgu Azrine said...

Cantik..xpndai nk gayakan la sis..huhu

Bitt (double IS) said...

I pakai gak palazo hehhe nanti i whatsapp

Nadine said...

Mimy, dia free size tu agak2 muat tak kalau i pakai? takut longgar je

aThidEaN said...

ok sy sabar ni tunggu palazo sy sampai...

Farra Da Smiley said...

mmg lawo palazo mimy ni! gojessss eheheh

Jan@Afzan said...

palazo pula mimy jual..takpe2x, suka konsep..saya pakai, dan saya jual..barang baik & murah harus dikongsi...hehehe.

all the best mimy..tak sabar nak tggu cami shaper sampai (wpun tak bayar lagi..)hehe

Liyana Hairutdin said...

slm kak,ada lagi grey palazzo and genie bra?? boleh x akak reply at whatsapp sy nnt..0192407924..thanks..

ZazNami na said...

salam sis..lbuh x..

Google