THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 January 2014

Hey Mak Single Kejap Ke Jelly Bunny Sale

Salam uolls lama tak berceloteh ngomel kat blog…asik membzz promote barang je eh J..semalam iolls keluar bujangs…why bujang…keluar sorang trang tang tang la….hewww ..feeling single…lalala…Fayel tinggal ngan papa dia…….bukan la aku kuar sorang je pun…kuar ngan geng mommies ku Shazura…zura bawa yaya..yaya bf lagi….memula seronok la ko kan rasa single bebas nak tawaf soping mall bawa handbag je…kalau bawa anak berdouble handbag..huhuhu..tapi kan ternyata aku adalah kekok dan tak biasa...rasa nak teringat nak balik cepat hhuhu…bila bawa tu rasa nak ngamuk je sebab Fayel lasak…tapi bila tak bawa tu rinduuu hhehehe…dah pasni mama bawa kemana saja….lasak ke tak …mam cubit je janji ikut…


Nak citer ni sebenarnya yang galak nak kuar single konon nya ni nak beli kasut Jelly Bunny…Sale 50% katanyaa…dengar 50% tu mencanak la telinga ko kan…aku peminat kasut Jelly Bunny …bila pakai rasa macam comel je ..macam cantik je..macam wangi je…kasut getah je pun kan..tapi aku suka harga mampu milik…bila dah sale lagi la mampu milik..separuh harga uools…mampu tengok tak beli?? Kalau haraga tak sale dalam range 29-49..dah separuh boleh la dapat dalam RM15-25…ok boleh beli banyak banyak…yeayyy…sale adalah sampai bulan depan…ok minggu ni gaji so sempat lagi ye…kalau kat KL ni aku tau ada 4 tempat je ada ..KLCC, MID VALLEY, ONE UTAMA, SUNWAY PYRAMID….tempat lain tak tau hhuhuhu…



Dating ngan zura nak pi rembat Jelly Bunny...ramai speku palastik Jakel tu kan termasuk la bang megat ko..dia kata aku gi Jakel....itu plastik je la...

Yeay Yeay Jelly Bunny ada sales...wee hooooo

Hasil rembatan....yang hijau n pink orang kirim...biru & nude tu aku punya...total damage untuk dua pasang RM15.00+RM20.00 = RM35


Ok muka mak selfie hehehe....huhu ada makna ni...NAK BAGITAU AKU JUAL SELUAR PALAZO macam dalam gambar tu..pasni up pic seluar..heheh

5 comments:

diana aziz said...

Kasut kaler pink tu cantik... berkenan lak nengoknye..

ayahmamilisa said...

TQ mimy inform ada sale jelly bunny ni..dah lame bekenan nak pakai..coz tengok mimy pakai cantik :)

yUmiE AzuRa said...

sobss sobss aku nanges tgk yg hijau tu..nk pkai tp khai xsuka.waaa

Adek Pijat said...

dapat berangan je la nak pakai kasut jelly bunny ni sebab kaki kembang cam kaki itek.

Nadine said...

babe, yg pink tu cuuuuuute sgt! nice choice! :)

Google