THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 January 2013

Henpon 2013 Yang Penting Android..Come to Mama - Instagram

"Samseng samseng samseng"....mari menyanyi yeah....mood happy ni menunjuk gadget baru tak seberapa canggih tapi boleh la ikut peredaran semasa...hukhuk...kata teknologi kennn...dunia android kata ko...walaupunnnnn....barang baru bukan la setaraf iphone5s, S2, S3, Note2, Note3...oh no tidakkkk ..akak mampu tengok je....beli katakan tidak buat masa ni ...masa depan tak tau la pulak kan..cehhh ada hati...mau nya tak gadget canggih sapa tak nak...bayor pakai duit dek....pakai air best jugak...esok jugak akak beli...hukhukhuk...sedeyyyy...

Nowadays internet adalah tanpa sempadan..tak de internet macam mati kutu....ini bagi aku la..seorang yang suka up status FB...geng whatsapp...blog-ing...eh memacam la...kemusyiklan sikit nak google...asik google je la...henpon sebelum ni memang ada ciri di atas ...blackberry kan....tapi itu dulu la...kawan BBM semakin semakin dah hilang je..semua up status bertemu whatsapps...wah ini tak boleh jadi..harus la nak ber-isu semasa gak ..hewhew...dulu ada Tab hilang pulak..punah ranah hati ku...masa tab ada kemain la upload instagram kan...yes one point aku rindu my instagram...blackberry takde instagram :((..bencikk..now dah ada samseng nak aktif Instagram balik..weeehoooo...mari la follow  Mimiziouslicious :))...

Mukadimah panjang...tapi tak bagitau model apa ...jap jap nak story alkisah henpon lama...blackberry aku sejak ulangtahun setahun penggunaannya...tetiba buat hal ...hang la...kejap typo error la...dah tak rupa BB dah...hari tu ada la tak leh on kejap sebab tertumpah susu Fayel...aku macam cacing kepanasan la der....muka sentap makan hati tak dapek internet tanpa sempadan...tu yang rajuk hati nekad nak henpon baru...rayuan gombal di dengari oleh sang suami...sang suami kata ok nanti dia belikan henpon baru tapi ada bajet nya....bajet lain dah ke susu pampers Fayel kan...ok akak redha...nah semalam abang sayam balik bawa henpon baru ...nah henpon Samsung Galaxy Y-Young terasa muda remaja pakai henpon ini..bluerkkkk...walau bukan Note or S Series...teruja uollss...janji ada android kannn...lalallaa...mood akak tengah berbunga ni sebab dapat Instagram semula....habisla Instagram ku akan beraktif semula...awasssss semua pada follower...hihihi...



Gadget 2013 untuk akak dik dari EA tersayam...Samsung Galaxy Y....lapok pun takpe yang penting akak nak android...yeahh Instagram is back uolls.............come to mama yeahh










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

16 comments:

Cik Eka said...

eka pun pakai handphone ni.. hehehe

best tau

tahan lasak..jatuh banyak kali takde hal...

bole la instgram kak..hehehe.lepastu blogger download bloggerdroid..boleh update blog guna hp jer.. best best

D Yatie said...

tak sabar jugak nak berinstagram. hew hew hew. budget sat je lagi nak penuh. muahahahaha. :D nanti kita jumpa d instagram na~! :D

Ann Ishak said...

jangan yang ni pun tahannya setahun ye dek...mau lepas ni EA tak layan dah

e k i n ♥ y u s r i said...

sy pakai hp corby je
huhuhuhu
dahlah bkn android...huhihi
tue je mampu

Mommy_Cha said...

untung laaaa ;p

e k i n ♥ y u s r i said...

kak mimy, nak dtg besday fayel boleh...
huhuhu
nak kad...hehehe

Siti Haslinda Sadiken said...

boleh la mokcik polow fayel..ehehhe

mekchu said...

haaa.. baru je tya hari tu.. bagus tindakan pantas.. sila post gmbr kat instagram cepat!! sila jgn hilang2 lagi tau..

~ NANA ~ said...

yeayyyy..instagram lma kn?

mc laa said...

sy pom pkai model nie akak .. oke jea tahan lasak buat mcm sy nie yang mmg suka campak dan baling merata jea fon .. :)

Aty_Fared said...

Aku nyer hp beli mase besday fes lepas kawen pon dah ngeng sejak dak qaleef suker nau baling hp aku...haaiihh..pantang lepa...aku pon rase nk beli tipon ni...mcm ok jer hek...tp aku ni tak canggih..tak tau watsaap instgrm bagai..huhuhu...

Liyana said...

yeayyyy ade instagram balik.. hehe

ariana8733 said...

nak follow gak, tp x de instagram...huhuhu...

ape2 pon jgn lupe update blog mu jua ye kak mimy..:)

eLLy said...

yeahhh tepon kita sama... feeling forever young gitu :p

azianierdawati said...

follow anis balik mimi...

azianierdawati

mrs kayrul said...

sayu geng samsung galaxy Y la kita mimy...tapi sekarang teringin nak S3 plak....hehehe

Google