THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 January 2013

Bzz Menimba Ilmu Setiausaha

Semakin bzz pulak di tahun baru 2013...blog pun kejap timbul tengelam..permulaan tahun 2013 mensibukkan diri dan masa dengan menimba ilmu bidang keje setiausaha sepertimana yang di arahkan oleh pihak majikan pegi training huhuhu...macam paksa rela je bunyiknya...oh tidak...selalu training aku lemau je nak pegi tapi training kali ni aku happy sikit keluar dari opis...one more sebab bidang keje aku......lokasi pun strategik dekat ngan umah aku Royal Lake Club/ Kelab Tasik Perdana.....tenang sikit...takde rushing keluar pagi sesak jem berebut parking....training untuk 18 hari tapi tidak la straight 18 hari....every month 4 days class la...macam kelas part time la kira tapi waktu bekerja...walaupun penghujung akhir kelas nanti ada exam...tak pe takde hal yang penting keluar opis....aku makin boring duk opis...yang pasti muka gembira pasti terserlah bila hari training....happy faces...lalalalala...motip?? bosan ar duk opis....mood mengadap muka putera raja semakin membosankan ...apakah....cepatlah masa berlalu....tak nak duduk lubuk puaka plssssss.....


Module 3/ Day 3 - Essentials Skills for Profesional Secretary

My Batch 3 Secretary Group.....salah satu sebab happy faces...gelak tawa with them...senior meet junior..yeayy

Module 4/Day 4 - Managing Yourself

Module 5/Day 5 - Time Management Skill

Geng satu meja...Group Sexytary...Senior+Junior... balance...

Module 6/Day 6 - Business Interpersonal Communication Skill



TAK SABAR ANOTHER 2 DAYS TRAINING UNTUK MODULE 7 & 8....29-30 FEB 2013..YIPPIE KELUAR OPIS LAGI....YEAHHH




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Rasp said...

bila training luar opis memang best skit kan sis...
leh luaskan pemandangan gitu hehehehehe....

enjoy your training!

Siti Shuhadah said...

suka la gambar yg paling last tu..kak mimy look so gorjes !!!!

Diana Aziz said...

mimy, nana suke dress n cardigan yg mimy pakai... santekkk... tp tu la, nana x confident la nk pakai dress.. tgk org lain pakai nmpk cantik je..

Aty_Fared said...

Sonoknyer kuar2 gi khusus... dah lame aku tak merase..sobsob.. :-)

Nadine said...

wah mummy Fayel, makin gojes! weeeewit ;)

Mommy_Cha said...

gaya kak mimy lebey kureng gaya cha time preggie. i like to choose dresses than pakai long skirt with blouse. kengkadang dah rasa ala2 mcm remaja purba pon ade asik dok hangkut pakai dress. yela org gomen ni pulak suka kutuk2 kalo kita pakai cun skit. yang penting pekakkan saja telinga hahahahaha! neway u look gorgeous like always dear :)

Liyana said...

terlepas daa course ni.. srottt

CikNaa said...

kak, sgt berminat nak tau pasal tudung2 akak tu.. beli mane banyak2?nmpk senang nk pakai drpd tdung bawal, kemas je.. sila buat entry pelissss... TIA :)

HURAIZAH ZAKARIA (HU) said...

Wow!! Looking so confident and beautiful...
Feel free to visit my blog...I have something for gorgeous lady and mamma like you!

anne said...

Salam, kurus untuk kelihatan cantik dan menawan..di samping itu kita harus menitik beratkn kulit dan lemak yang menggeleber bila penurunan berat badan berlaku...sila hubungi sy Ann 0192887744 jika berminat tips seterusnya..sy sedia membantu.tq

Google