THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 February 2013

Birthday Party Princess Qassandra (Farah GXIXG)

Party besday lagiiiiii....muahahahaha kan dah cakap....jemputan besday memang la banyak...pegi or tak pegi je....after majlis wedding hijau Atiqah tu...bergegas kelam kabut pulak nak attend 2 tempat...satu kawan opis EA pun buat ..tapi kecilan saja...area PJ...aku segan nak berfoto gedik...makanan very the superb..banyak giler oii...lalu aku tak dapat tahan perasaaan aku nampak laksam terus terkam..ada nasi minyak, laksa...pehhhh makan lagi...tapi memalu...tak leh makan banyak sangat...lepas tu nak bergegas pulak ke Bangi...ada majlis besday lagi..whoot whoot...

PJ ke Bangi...meredah jem ...sampai jugak ke Bangi...walau pun sesat ...huhuhu rumah member sendiri pun sesat...huhuhu serius tak jumpa...pusing la seksyen 9 bangi..melilau cari hahahah...sekali EA sendiri  terperasan kete geng geng aku kat luar rumah...sampai terus terjah masuk umah ...bebudak dah ready nak cutting the cake...yeayyyy Fayel sempat join..

Party Birthday tema Princess ni anak geng GxixG aku ....anak si Farah...nama pun sedap wehhh..Qassandra Zahra Zubaidah....best kannnn...panggil Qassey boleh..Sandra boleh...tapi princess ni dia bahasa dia Kakak...coming soon nak dapat adik ....yeahh kakak dah 3 tahun...Qassey ni so cute...cheeky...suka princess..gaya pun dah macam princess...suka cantik cantik...alahai gaya dia mengingatkan pada mama nya dulu mude mude.....mama dia stylo dulu....nah now turun ke anak....alah tengok girlie baby ni feeling nak baby girl laaaaaaaaaa....hukhuk...ok ok usaha tangga kejayaan....hehehehe



Sepantas kilat tukar baju untuk ke besday..nak pakai baju kurung lace ke besday tak sesuai lol


Happy Birthday Qassandra...oh nice princess opcos suka pink ...baju aku ikut tema lak..hihi kebetulan

Prncess Qassey dah ready nak tiup kek....


Princess Qassey dan gaya puteri nya...hamboi siap bercrown dan kuku bercolor pink hokehh..cute giler


Kek Princess Qassey karakter disney..ada cinderella, snow white..

Princess Qassey yang cute giler ya amat....peace...see the kuku la...hehehehe



Kawan kawan Qassey merangkap anak anak aku gak ni...Qassey siap ada pengumuman nak nyanyi 3 lagu ...happy birthday, selamat hari lahir dan panjang umur nya....kemainnn....


Mak mak budak pun nak bergamba...hehehe...my school geng forever....GXIXG....oh mama Qassey yang baju merah tu eh...tengah preggy...:))

Ni version ada Fayel pulak....happy time with them....








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

eynda said...

Comel sangat birthday girl :-)

ariana8733 said...

syomel nye, comel je siap request lagu..

Mommy_Cha said...

siok ar fayel nengok aweks cun :)

Nadine said...

comel anak Farah, and suka tgk anak2 korang. pasni diaorg punye geng nama ape pulak? hihi :)

♥ ROS ♥ said...

Cptnya mummy fayel salin bju..zasss :) comel qassandra... :)

mamyharraz said...

comelnya birthday girl.
tema party sweet sgt.
suka tgk deko2 party camni.so comels :)

nazeef nazeem said...

salam perkenalan..teringin nak buat besday party cam ni..follow me back yaa

Ann Ishak said...

baju princess pun serious cantik sangat

Google