THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 February 2013

Pengantin Baru Opismatte Meja Sebelah - Ika...Dah Kahwin...

Citer pegi wedding pulak...tak banyak jemputan aku dapat untuk wedding...tahun 2013 inilah wedding pertama aku attend...dapat la merasa makan nasi minyak ....majlis kahwin ni memang kena pegi la...member opis merangkap kawan sebelah meja...kira agak close gak la...selalu je jadi bahan mengadu citer heheheh...now my adik dah kahwin la...sudah ketemu jodohnya...tahniah sista....pengantin namanya Syarifah Atiqah bertemu jodoh dengan chenta hati nya Aliff Azran..Alhamdulillah ini lah jodoh ...cinta sana sini rupanya terlekat dengan orang TM gak..ehhehe..bila dia citer dia tunang ngan orang TM ...tergelak besar aku...hahahah rupanya dekat je jodohnya...ameen..

Untuk Ika & suami Aliff, kak mimy mengucapkan Selamat Pengantin Baru...banyakkan bersabar dalam menjalani rencah rumah tangga yer....semoga berbahagia ke syurga..ameen..... 

 Baju pengantin adalah memikat hati ku...nice color...aku dah la peminat tegar hijau...pandai ika pilih color hijau zamrud / emerald green yang superb color...warna ni nampak mahal...cantik betul...adik aku nak kawen nak color ni ...tapi tak jadi...huhuhu..berkenan berkenan sudah...ok la nanti Fayel kawen color ni pulak ek...ehhhh motip tetiba...hahaha...lama lagi oi nak bermenantu...jalan pun belum lagi...lalalala..mama nya berangan lelebih kan ..hover




Ready bersama budak kecik co pilot duk depan...comot makan biskut coklat...

My budak kecik Fayel ...

Fayel dah start dah nak melasak

Upah marshmallow kasi diam

Duk usha orang sebelah makan...nak jugak nasi katanyaaaa

Pastu sibuk nak bertatih jumpa anak buah Ika...Uwais...so cute...

Pantang dia nampak rakan sebaya mula la nak membuli...haiyoooooo sian Uwais

Pengantin kite...pewitttt

Pn Atiqah dan suami nya sama sepadan...wow color yang gojes ...ahhh tertarik da boom


Satu geng opis datang together gether

pasangan senior amik turn dulu dengan pengantin..kak shidah dan abg zul..pewiit

Pasangan coming soon pengantin pun amik berkat dengan pengantin...diana & fauzi...

Freestyleeeeeee..pasangan pengantin baru 2 tahun amik turn pulak

Tahniah my sista.. i love u...pasni story mory topik kita meja sebelah citer apa menu nak masak eh balik keje...hehehehe

i'm happy for u ...akhirnya kebahagiaan milikmu...ameen...jaga diri cik puan :))



SETEL GI WEDDING PETANG TU ADA BESDAY LAGI......TUNGGUUUU...HEHEHEH CITER BESDAY MEMANJANG LA




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

Diana Aziz said...

Psangan coming soon la sgt.. hahaha....

Mommy_Cha said...

banyak nau majlis besday dari majlis wedding yer kak?
hihihihi....

aduh tetiba lapar nasik minyak+ ayam masak merah!

cissss!

nUR_rOsALiNdA said...

Adik ipar aku kahwin pon pakai kaler hijau ni nok... Itu aku yg pilihkan kerana aku juga peminat tegar hijau...Gimme 5

Amanda Suria said...

seronok tgok org tawen2 ni..along plak terpaksa postpone lagi but cik abg ckp ttp tahun ni..mak ayah dia x sihat balik umrah ari tu...postpone pun postpone la...nak wat cane..kuciwa den..

D Yatie said...

semoga berbahagia sampai ke hujung nyawa pengantin baru.. :))

btw, sy teringin nak makan nasi kenduri kawen.. huhuhu.. dah lama tak makan..

ariana8733 said...

cntik nye kaler ijau tu..sgt sesuai ngan pengantin..

selamat pengantin baru buat kwn kak mimy tu ye, semoga bahgia kekal smpai akhir hayat..aminnn...

Ann Ishak said...

selamat pengantin baru, semoga berbahagia hingga ke syurga

Google