THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 March 2013

Salam KeBizian dan Kerinduan..

Assalamualaikum wbth...rasa janggal lak nak menulis lama tinggal kan blog kesayangan..dalam sejarah paling lama tak mengomel merapu dalam blog ..adalah lebih kurang sebulan...ada yang rindu tak..huhuh ...memula agak meroyan tetiba now dah biasa...eh aku ada blog ke....aku sayang giler blog ni...bila lama tak menjejak kasihan..keadaan sekarang adalah bzz sesangat...keadaan ini adalah biasa bila bulan prestasi appraisal...nak dapat bonus katakan...senyummmmm....memasing sibuk nak kemaskini data untuk dinilai..yang bzz haruslah secretary..dah semua nak itu ini nak bagi ke boss..dan sibuk jugak training secretary kat Royal Lake Club..selagi tak exam gitu la ulang alik ke kelas...

Dalam sebulan gak la bekerja sekeras keras nya ...huuhuuh masa hanya diperuntukkan untuk solat,lunch, toilet....masuk keje seawal 7.30..rileks jap nengok tenet..kul 8 pagi  dah start mengadap PC...masa kena manfaat sebaiknya sebab aku nak balik awal sharp 5.30 petang...tu pasal la tak de masa nak menghadap blog...balik rumah kirim salam la...tak pandang dah pc ke laptop ke...nasib la ada henpon sentiasa di tangan...boleh update INSTAGRAM...so sapa yang rindu aku or Fayel boleh la follow my instagram ..kat tepi side bar ada letak...nama Mimiziouslicious...haaa kalau instagram selalu la update...letak gambar je uolls tak yah kata apa apa ...:))

In Sha Allah blog ini akan bersiaran semula dan aku pun akan membebel mengomel sedikit masa lagi..muahahaha bajet sangat la orang baca...lama weh tak mengomel ni..rindu polup...apa pun kasi setel keje satu persatu la...dan pasni habis la blog penuh gambar dan cerita..huhuhu yang pasti nak update citer anak bujang kesayangan yang dah big boy..abang besar sudah...now perkembangan terbaru dah boleh berjalan tapi belum tegap lagi...jalan agak gopoh sikit...asik nak tersembam je..dah dapat kaki ni asik ajak pimpin jalan je la...layan kan aje...stroller dah tak main yer....huhuhu...ok salam semua..tungguuuuuu..muahh miss uolls...



Terlalu bzz meja pun huru hara..makan tak sempat..order dominos sajo...gitu la rutin aku sebulan yang penuh hectic...


Pada yang agak nak tau apa perkembangan Fayel terbaru..dia dah boleh menapak sedikit demi sedikit..dan dibotakan lagi bagi rambut tumbuh lagi lebat...

Eceh ceh wah macam dah terror je jalan di pimpin oleh papa...












Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Wawa Yusoff said...

fayel...! geram tol budak macho ni..!

anis abdullah said...

lama dowh ko tak update. wah fayel pun dah leh jalan. takpe..yg penting nanti gaji masyuk.. aku pun tak lama lagi audit memang ke laut la benda2 lain.

m@m@yAyA said...

amboi abam fayel kemain steady jln ngn papa yer~

papa da ada geng lepak jln2la pasni,mama next plak bg ada geng gak..hihi

Allene said...

kak mimi... rindu la... uhuhuhuh =D

:: Mrs.Eady :: said...

comel!!!!

Mommy_Cha said...

selamat kembali bersiaran kak mimy :)

eLLy said...

itu lah dia.. ada ketikanya Blong memang TERpaksa ditinggalkan. *nasib ada FB*

Aty_Fared said...

Anak aku 3 kali da cukur..tak tumbuh2 lg pon rmbut die..mmng jenis rambut selapis...haaiihh

Deqna said...

wah fayel dah pandai jalan.... kejap jer dah besar.. dulu baby2 jer lagi....

Google