THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 March 2013

Celebration of Besday Love Mak Kite ke 54 tahun

Happy birthday Mak kite...27 February lepas adalah besday mak kita yang ke 54...dah belated pun baru nak masuk blog ni...sebab orang paling utama kesayangan besday mak kite di sambut pada hari yang sama jugak....kalau ikut mak kite dia asik nak makan kedai tomyam je...suka nau...mak kite n abah kite adalah orang paling susah nak pilih tempat makan..sebab selera mereka adalah masakan tomyam thai tekak melayu...dah selalu hokehhh..nk gi kedai western lagi la tak makan......

Kali ni aku yang decide bawa makan gi tempat yang tak pernah mak abah kite pegi..ni kira sekali celebrate besday abah kite la....walaupun january dah lepas kan...demi meriakan orang tersayang terutama....penat balik keje pun tak kisah....aku pilih makan Flamingo Steamboat....so far mak abah kite ok dengan pilihan kedai makan kali ni..yeayyy...Alhamdulilah...susah tau nak memenuhi selera untuk mak abah kite...kalau ikut tekak sendiri aku bawa makan western je...kalau pegi mak abah aku tak hepi buat apa kan....buffet  per person RM 26.90++

Untuk mak kite...selamat hari lahir my dear darling...doaku tak pernah putus untuk mak dalam solatku..semoga mak sihat tubuh badan dan panjang umur merangkap kawan baik ku jua...walau aku dah kawen tetap selalu menemani aku kalau kalau laki aku bzz keje...mak aku pasti jadi volunteer peneman...tu pasal sayang giler ngan mak ni..pastu mak banyak tolong aku jaga kan Fayel...tolong aku sidaikan kain waktu aku keje...bestkan aii berjiran dengan mak :))...mak yang selalu jadi pendengar, penceramah, penasihat tegar ku dalam segala masalah..sebab kami terlalu rapat sampai kawan kawan aku pun jadi kawan dia...hehehe...i love u so much mak...opps ada lagi pesanan dari mak kite "MAK RASA BAIK KO BERANAK LAGI SEMENTARA KUDRAT MAK MASIH BERDAYA NI...BOLEH MAK TOLONG JAGA DAN TENGOK KAN..JANGAN TUNGGU LAMA SANGAT"..hukhuk...errrr In Sha Allah mak...doakan yer ...usaha tangga kejayaan :))


kesayangan dunia akhirat...pn hafifah nordin...sayang sangat  kat dia...

menikmati stimboat bersama besday girl dan si kecik yang kuat nau makan...

Aku tengah membebel ngan Fayel asik nak rampas makanan mama nya je

Mak Abah kite selamanya forever..luv luv


Adik beradik perempuan kesayangan...cuma abang je tak de...selalu tak join

keluarga kecil kite..sibuk melayan si anak nak itu ini

Dua beradik single ladies...Dira Ekin

Mereka berkongsi mak kite juga...satu perut dan darah yang sama mengalir

Abah kite yang baik

Mak kita mencuba cuba makan stimboat

haiwan binatang kena rendam rebus..huhuuh..sodap puas makan..especially ketam berlambak aku hamik

Fayel yang tak rugi bawa makan buffet..semua dia makan..hahaha

Hai makan lagi ..tak kenyang lagi ke sayang

Suprise dari Abah untuk Mak..sweetnya Isteriku ke-54 tahun..very the

Pulang mari pulang beramai ramai....







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

Rasp said...

happy birthday to your mom....
semoga panjang umur, murah rezki, sihat sejahtera....
seronok lah your mom dapat celebrate bersama keluarga terchenta...

good boy lah fayel....
memang senang bawa makan camni...
best!

Nadine said...

Happy birthday to mak Mimy! smoga panjang umur, diberi kesihatan yg berpanjangan dan bahagia slalu!

Fayel sgt comel!! :)

Mooniqueen said...

happy birthday auntie.. Mak dah bagi green light tu.. ape lagi... ;D

SweetLikeWhat said...

happpy besday auntie..semoga panjang umur dah sihat-sihat selalu.. ;)

♥ ROS ♥ said...

Hepi bday auntiee.. :)

anis abdullah said...

kek paling best!

ina khairina said...

syg mak pah jugak!hepi belated besday mak pah....semoga dipanjangkan usia n diberi kesihatan yg baik ye....bila blh jumpa mak pah lg ni?rindunya lahaiiii kat mak pah yg sporting

mrs kayrul said...

botol air fayel sama macam hadif la..sebijik...hehehe

happy belated birthday makcik...

Google