THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 March 2013

Last Week Training Lagi dan Seronok Balik Awal....

Salam ketemuan minggu ini...minggu lepas kebizian keluar dari opis lagi...apa lagi training secretary la...kelas ada 2 hari khamis n jumaat...so memang tak berupdate blog la gamak nya...kelas secretary dah habis semua module..total semua module dah attend ada 15 module...maka dengan itu bersedia la dengan final exam assesment next week ...hmm tetiba gerun takut...bila gi training syiok habis sebab keluar, leisure, makan free, balik cepat kennn..nah pasni hamek kaw jawab exam...takut nya la kalau tak lulus..permarkahan forward to HR...training ni pun memang HR yang hantar..kami antara terpilih setakat ini untuk batch 1, 2 dan 3...akan datang untuk batch seterusnya untuk secretary yang tak attend lagi....revision pun tak buat lagi ni..aduhai pening..asal nak baca je blur...penat la letih la...ini baru exam kecik camana la korang yang further study sambil keje...nak nak yang dah ada anak...phewww i'm salute uolss..bukan senang tau ...kagumm...

Tadi kan aku sebut gi training balik cepat...haah memang pun..around kul 4 petang dah chow....jarak rumah aku ke Royal Lake Club tu bukan jauh sangat pun...10 minit dah sampai....memang cantek ar..sampai rumah awal tak  rushing...tak payah rempuh jem teruk sangat...time balik tu pun Fayel still tido lagi...ok la ada la masa sikit nak bawa dia jalan pusing kelililing...budak tu kan kaki jalan...ikut mama nya...ehem ehem...kalau tak dapat tengok luar mau mengamuk ....sekarang tak dapat keluar dah pandai goncang gate...pastu hantuk kepala kat gate...isk isk...budak ini....pastu payah nak masuk rumah...sampai la dia nampak burung terbang berkumpulan...dia tau la time maghrib memang masa jalan tamat.....hmm aku cecite banyak ni ...dalam hati risau ni nota hapa pun tak baca ni...apatah lagi nak selak...baru selak module 1 dah menguap acaner....huwaaaa ...ok bye jumpa next entry...tata


Kalau cermin lif Royal Lake Club ni boleh cakap mesti dah menyampah ngan aku..tiap kali naik ...asik la camwhore huhuh

Last day kelas module...camwhore lagi dalam kete...hihihi...teruja sebab muka tetiba flawless..no edit..kesan produk uniquien kah?? huhu

Camwhoring lif bertigaan tetiba 2 geng intan n erni satu lif daaa...siap tanya aku tu...cepat snap gambar sebelum lif terbuka hahaha...

Balik awal kasi bawa ini budak meround....

Malas nak jalan jauh bawa main buai rumah jiran je...erkk dia gayat hahaha..

Terus tak gerak sebab gayat...cuak la tu...diam je

Muka ketat sebab takut hihihi

Mama....Fayel takut....sampai ketiduran weh

Cool Fayel...abam besar muka taiko kena la gagah berani baru la macho ....




BILA TRAINING DAH HABIS NO PELUANG BALIK AWAL LAGI....:((





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

5 comments:

Mommy_Cha said...

kak larik topik sikit..ong tai kim tu dimano? huhuhuhuhu

CikNaa said...

mommycha: ciknaa tlg jawab la sbb dekat ngan umah.. hehe. OTK tu dkt area pasar besar gombak.. tau? klu dop tahu, meh ciknaa tlg hantor pg sane.. huhu.

Siti Haslinda Sadiken said...

mie..nampak gaye baca dlm mimpi je la yer...huhu

SweetLikeWhat said...

memang best kalau ade kursus..selalu leh balik awal..hihi

insyaAllah boleh lulus tuh..amin..

amboi taiko naik buai ni..geramnya tgk die..cuba senyum sikit auntie nak tgk..hihi..

nUR_rOsALiNdA said...

Kalau Khaleef kan, nanti dia cakap Dah jatuh...Dah jatuh.. Sepatutnya Nak jatuh Nak jatuh...

Google