THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 March 2013

Unsur Unsur Coklat Butterscoth - Produk Baru CikMin

Halo halo..zaman durian crepe dah habis musim yer...owhh rindu nya nak bau durian...demam durian crepe melanda satu fenomena pun dah kureng...crepe ni tak semestinya dengan durian je...buah lain pun boleh..kalau kreatip ada yang bikin crepe dari strawberry, mango, cempedak...aku tak pernah rasa lagi dari buah yang aku sebut tu...cukup la aku suka durian crepe saja..yang penting dari kedai bergerak CikMin yer....satu satu nya crepe terbaik hot in town...yeszaaaaaaaaaa.... 

Biasa dengar dari crepe dari buah kan..now produk terbaru dari CikMin..wehoooooooo harusla mencoba...yeahh NUTELLA BUTTERSCOTCH CREPE in da house..mari come to mama eh...mama nak membaham the sweet sweet food ni...makan je terus rasa sweet gitu...yer aku memang sweet...haktuiimemang kesukaan akak la dek non makanan unsur coklat..pulak tu dah peturun kat anak teruna sorang tu..Fayel pun dah macam mama dia suka nau makan coklat...nampak coklat je laju...lari cepat cepat mama ko ni takut kena rampasan makanan..ngeeeeee.....

So baru baru ni sempat la mengorder produk baru dari CikMin ...nak trial katanya....beli la serba satu dulu...bagi rasa rasa manja dulu...nanti sedap boleh beli lagi...biasa CikMin buka order tetiap ahad..so tak payah risau disitu yer...tak sabar nak tunggu ahad lepas...baru pestime nak rasa....Bismillah dan ngap....owhhh yummyyyyyyyyyyy...heaven seh...sedap sangat...aku suka...beli 3 tak cukup share ngan  Fayel gak...dia pun nyelit gak tumpang sekaki nak makan...owh harus la pasni tetiap ahad jadi  regular customer :))...owh tak lupa gak cake in jar feberet ku pun dah buka order gak..harus la Pecan Buttescotch cake in jar..yeszaaa ..mesti ada dalam fridge ni...i likeeeeeeeee


owhh come to mama....mari kita mencuba makan..Nutella Butterscoth Crepe in da house

Owh gigitan pertama ku...serius sedap....

Eh budak ni pun nganga sama...nak jugakk kannnnnnnnnnnnn

Terus tak nak stop nak lagi dan lagi...halamak dia pulun makan...

Kesukaan jugak...Pecan Butterscotch Cake In Jar....

Hamboi Fayel hover ni dari mama...dia yang dah grab dulu ...kemain kannnnnnnnnnn



So pada sesapa yang teringin atau nak mengorder sesama....macam biasa boleh la email aku kat nor.zmy@gmail.com...bukan apa..nak order kat CikMin at least purchase RM40...CikMin takde kedai ..dia datang dari Bentong buat pitt stop ke KL..so consider la sikit kan..kesian datang redah highway dengan duit minyak lagi...kita nak beli satu je memang tak patut la....so kita share kongsi beli sesama...semua merasa..yer dak.....ada jugak produk makanan lain yang dijual antaranya :


Produk:

Nutella Butterscoth Crepe RM6/pack of 3pcs

Pavlova Square RM10/pack (masih harga promosi)

Pavlova Square(strawberry Butterscoth) RM13/pack

Pecan Butterscoth RM9/jar (LIMITED)

Mini Red Velvet RM15/pack

YongTaufoo RM5.50/pack

kek Karamel RM20 (10x10 bahagi 2 portion)







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

Allene said...

mengiurkan... uhuhuh ptut fayel pun suka...

nUR_rOsALiNdA said...

Nok..
Aku nak try la Nutella Butterscotch tu.. Cam sodap jeks..Nnt aku whatapps ko ek.. Aku jap g nak beli Durian Crepe kat pasal office aku ni...Nyum Nyum~

SweetLikeWhat said...

sedapnyeeee..

DiDiLiA said...

Kalo sya yg kt taiping nie nk tumpang order skali boleh x??

♥ ROS ♥ said...

Duk belah sana mmg ros order dahhhhhh.... Teringinnnnn :(

Nadt said...

kami dok kat karak ni tiap2 minggu memang order ngan cikmin, hehe..sedapp bangat!

Rasp said...

crepe nie dah dipelbagaikan kan sis.....
amvoi fayel pun layan gak tu...
chomeeeeiiiii.....
betul ckp u tu sis...
jauh perjalanan dia....
memang harus lah sangat order extra skit :)

erna said...

bukan main fayel menikmati..
nampak pun menyelerakan..

Chooyaya! said...

Nak rasa.......

Aty_Fared said...

Kalau doyan crepe aku tak heran sgt..tp yg ni aku nak cuberrrrrr.....eerrr..hagak2 ley tak die hntar sampai rawang...aku sibuk ninweyyhhh...:-)

Ann Ishak said...

apa kata ko beli je banyak2 buat stock, kami yang lain2 ni datang beli kat ko je...menjana pendapatan jugak tu. sekadar cadangan sahaja :)

cha said...

wah musim durian crepe dh habis la eh? huhu

Cik Yaya said...

dapnyerr

ciNDerella stRikEr said...

eiiyhh...macam sedap nih. nnti nad email.

Google