THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 March 2013

Sambil Beli Uniquein Sambil Bergambar Retis Ekin Mawi

Hamboiii kalau retis jual kemain geletis kan nak terjebak beli..okeh ini cakap pada diri sendiri...hahaha...yer sebab terobses ngan produk retis beli kennn...EKin Mawi ada keluarkan produk dia sendiri nama UNIQUIEN...produk sendiri keluaran diorang...aku memang tau sebab ada add instagram produk ni pun...yang benor nya tak tau pun Ekin Mawi datang promote kat Menara TM...memula aku turun lif time lunch nak pegi kedai kat bawah nak beli makanan tanpa bawa henpon..sekali aku turun nengok ramai lak orang duk kerumun..owhh Mawi Ekin promote kebenda tu..alaaa tak bawa henpon ...aku patah balik naik atas semata nak amik henpon...yuhuuu...hihihi..ate retis datang opis kita harus la gambar uolls...tak la rasa jakuns... 

Turun balik booth EKin Mawi takde orang pun..yeaaa takde la rasa kerumun ke hapa...sambil belek produk Uniquien..sempat la duk tanya..."mana produk paling murah"..heheheh ...gatal saja tanya.aku tak plan nak beli pun tapi si Ekin ni pandai pulak marketing dia...duk bebel ngan aku itu ini..bla bla...pulak tu kulit dia flawless ya ampun....licin...ala dia memang cantik pun kannn...aku saja usik dia gak..."ke u pakai Tabita..hihihi"...harusla kata kan tak...tengah promote tu...nampak nya aku terpengaruh jugak tau..sebab dia tunjuk produk paling murah dan aku sedang mengalami masalah itu...masalah kulit yang aku hadapi ialah..kulit aku naik jerawat halus dan gatal macam kena gigit nyamuk...salah satu nya adalah sebab ruam naik muka....produk Uniquien ada Acne Serum khas untuk kulit macam aku...hmmm terjebak aku ..terbeli jugak..heheh dari nak beli makanan terbeli produk muka...cehhh nasib la RM29.90...huhuhu...dah beli mestilah berposing kannn...ai is customer hokeh lalalala...tak rasa malu sangat...ala tak beli pun takpe...aku ni kes terjebak..huhu dont follow me...


Kebetulan outfit hari tu hitam putih...meh la Ekin gambo ngan ai...ai bukan peminat u..customer u 

Ekin Mawi dan Mimy Mawi...laki kami sama nama okeh...opps lupa laki aku kan nama nya Megat Azmawi...nak jugekkk kan

Minta izin bergambar dengan suami orang...sound Ekin.."pinjam mawi jap"..nak pecah rahsia ni..dulu kan i peminat Mawi tau....ini adalah gambar ketiga aku dan mawi tapi setelah status isteri..EA laki aku adalah kureng mawi..jadi aku cover cover je la..nnt kena bahan..booo


Produk Uniquien paling murah yang telah terjebak beli...hadoiii...okla mari mencuba katanya....

Acne Serum untuk aku yang mengalami masalah kulit ruam bintik halus di muka...ku pakai sebelum mekap


HASILNYA?? SO FAR SO GOOD...





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

6 comments:

Mooniqueen said...

ni beli sebab retis ke sebab terpaksa? hehehe... kalau berkesan boleh repeat order kan...

Aty_Fared said...

Ekin tu cantikan kulit die..dolu aku jmpe die sekali..

anis abdullah said...

demi MAWI kans... hahaha, tapi produk dia murah ek.

PinKy MoMMa said...

hahaha kerlazz mimy mawi..baru aku tau EA ko nama mawi gaks..

ari tu ada tengok kat romantika pasal produk dia..tapi tak tau rege dia berapa hehe..murah ke tidek?

D Yatie said...

woww! kenapa kte tak pernah tau lngsung product ni eh? hahaha..

ciNDerella stRikEr said...

amboi...senyum mimy mawi ni pon dh nak dekat sama dgn ekin mawi dah. hehehehe

Google