THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 March 2013

Pre Besday Fayel Midnight Tepat 12 Malam

Sebab lama tak update blog...maka banyak la citer bukan baru...ini citer dalam draft....Besday Fayel dah berbulan 2 bulan berlalu tapi belum sempat cerita lagi dalam blog ni...sebelum majlis birthday sebenar Fayel telah kami raikan di tarikh hari lahir nya yang sebenar 31 January 2013...tepat 12 malam kumpul semua ahli keluarga aku...takde masalah la...aku kan berjiran sebelah rumah ...ketuk pintu dengar aje...

Gigih la kami cari kek lepas balik keje...pusing sana sini banyak kedai kek dah tutup...nak beli baper slice ciput je pun...akhirnya meredah ke Giant Batu Caves jugak...agenda adalah nak cari kek murah aje...kek harijadi sebenar dah tempah mahal ko...lagi beberapa hari jek...nasib la jumpa kedai kek Kings beli yang triple..janji ada kek yer dok..simbolik birthday...

Kumpul ahli  keluarga..ada tok mak, atok, mak lang ekin, mak su dira dan sepupu Fayel kak tasha...semua berkumpul sesama...so kamera standby eh...Fayel dah excited tercengang dia nengok napa la ramai datang rumah aku malam buta ni...dia pun steady tak tido lagi...tapi dah agak comot la....so tepat je jam 12 malam kitaorang nyanyi ramai ramai untuk Fayel..bila acara potong kek je dia drama swasta...bantai menangis...sabar je la..dia nangis  sebab nak pegang kek tu tanpa pisau tu...mana boleh kan...nangis pun nangis la Fayel....

Sekali lagi untuk kesayangan mama ...Fayel dah big boy...selamat membesar dengan sihat sayang....we love u so much muahhh....Fayel nak kawan katanyaaaaaaaaa...eh tak kata orang ramai...hihihi..ok nanti mama berusaha yer bagi adik baru...doakan saya yer...hihi amin...



Kek cemomot dah habis dikerjakan oleh Fayel sebelum majlis potong kek....

Ready yer untuk tepat 12 tengah malam

Belum kul 12 lagi Fayel..sabar

Yeayy dah kul 12 ...jom nyanyi


Eh eh jap mama nak update FB & Instagram..heheh sempat lagi

Dah start dah nak melalak

Sabar Fayel tunggu Papa...


Huwaaaaaaaaa...potong ke menangis tengah malam..hahahahaha

Adegan drama swasta bermula

Dah la nampaknya mama jugak kena potong kan kek tu

Budak ni dah puas hati akhirnya dia dapat pegang kek dengan tangan


Penuh krim muka dan tangan..facial kek namanya


Papa stop kejap eh hindustan meh family potrait pulak...haishh dia ni kalau hindustan kemain

Mama Papa love u Anak...muahhhhhh...


Kesayangan atok dan tok mak jugak...cucu manja ni..tak leh berenggang..

Seisi keluarga pemeriah majlis...tq semuaa



LEPAS NI BOLEH LA CITER PASAL SEKITAR THE REAL MAJLIS BIRTHDAY FAYEL PULAK




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

6 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

facial kek ye.. hehe

Wawa said...

wahhh sporting ar family akak...hihihi...klu kitorang ajak fmly datang tgh malam, mau nye masing2 taknak datang...hihihi

Allene said...

wah.. pkul 12 fayel tak tito lg?? klu hafidh... da menggaru kepala da...

Mr & Mrs Sallehudin said...

Lawak laa Fayel ni.. nk potong kek pun nangis.. hehe.. x sabae nk tunggu citer preparation birthday party.. :)

Mommy_Cha said...

kelass fayel pre besday tgh malam. time ni mikha selamat tido dah...hihihihihi. lawak plak papa fayel layan hindustan, muka macam muka ketat, garang jer...tapi dlm hati ade taman :)
kihkihkihkih!

Ros Anis Rusli said...

siapa ada pre besday..hebat fayel..dah r besday siap wat kt dewan....bertuah fayel..

Google