THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 March 2013

Kunjungan Pertama Kali Tetamu Ke Rumah Ku :))

Sejak aku pindah rumah….belum lagi terima kunjungan tetamu di teratak itu...teratak kami tiga beranak berteduh hidup bersama…gituuuuuuu…kalau tak de apa apa hal susah la tetamu nak datang ye dok…cer wat makan makan ke kan…tapi rasa nya tak perlu nak tunggu makan kot…kalau rasa nak menjenguk tu datang aje laaaaaaaaaaa…..Fayel ready menunggu tetamu…yer Fayel ni memang suka kalau orang datang rumah…mungkin sebab dia sorang kan…main pun sorang…takde kawan…oh kesian anak aku… 

Setelah beberapa bulan duk berasingan lebih kurang 4 bulan..akhirnya kami menerima tetamu pertama…wink wink…takde la ada apa agenda pun…kebetulan datang nak amik something diorang menyinggah…terima kasih yang sudi datang Yati MamyHarraz dan Cik Riri Yoorin…sambil bersip sip kopi waktu malam di rumah ku…padahal dah tunggu dari petang..eksited kan tetamu pertama nak datang dah siap ready cawan bagai…hihi 

Lama sangat tunggu on the way nya ….kitaorang laki bini keluar jap gi Giant cari kek untuk Fayel sebab tengah malam nak celebrate birthday nya…then beli groceries rumah sikit…kebetulan sampai je rumah tetamu pun sampai..yeayy….malam sudah tetamu kita datang tau….Fayel memula menangis beria sebab tak biasa kan tengok tetamu datang je terus duk gomol dia…kemain jual mahal…orang usik pun dia lari…tapi tup tup orang dah nak balik dia lak hover tau…siap berlentok bagai….manja manja bagi orang liat nak balik kann..saje la Fayel ni..btw untuk tetamu istimewa pertama ku di malam hari…maaf andai andai ada layanan terkurang..jangan serik untuk berziarah lagi yer…thanks tau sudi datang..



tetamu pertama ku

Fayel sorang jejaka jadi tumpuan..yati tak bawa Harraz kena buat keje sekolah

Alololo adegan Fayel mengada nak manja ngan Auntie Riri..peluk tak lepas

Me, Yati dan Riri :))...bersip sip kopi kiteeee

Huii serius nya budak tu muka...

Mari memanjakan diri bersama Auntie Riri..kemain auntie riri single tu ...suke kan Fayel

Fayel still nak duduk dengan tetamu..tak bagi balik la tuuu

Say cheese Fayel....hamboi hover kan...mentang mentang la kena apit ngan auntie auntie



TQ YATI DAN RIRI SUDI DATANG...NEXT DATANG LAGI AI MASAK SEDAP KAY(MACAM PANDAI MASAK SANGAT HIHI)...JANGAN DATANG MALAM LAGI TAUUU!!




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

5 comments:

D Yatie said...

Amboi3 fayel.. Kemain lagi anak bujang kena peluk dgn anak dara ye.. Hihihi.. Kecik2 ni la nak oi org nak peluk cium awk.. Auntie bila la agak ny dpt jmp awk ngn mama awk.. Hehe.. :D

mamyharraz said...

tq mimy sudi terima kunjungan mengejut hihi :")

seronok dpt berbual lama2 hari tu..saja tak nak bwk harraz sbb dia suka mengacau org nak bersembang ekekeke.

next time kita try buat pot-luck pulak kan..mesti meriah :)

Farah said...

manja nyer fayel, comel! hehe

x
farah

SweetLikeWhat said...

seronok kan bile tetamu datang..meriah jer rase..

mrs kayrul said...

suka fayel di himpit2 dayang2..hehehe

Google