THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 March 2013

Pakwe Hantar Ke Opis :))

Kalau Isnin gi keje selalu je lemau ..malas.. takde mood...sebab before tu dah cuti 2 hari kan...suka atau tak..monday blues ke hapa...keje tetap keje...cari rezeki...tapi hari ni ai is mood bangun pagi dalam keadaan yang ceria...rileks tak rushing...sebab cuti sekolah kah??? itu pun yer jugak...tapi lagi best sebab pakwe kita hantar..gembira sungguh...pakwe bukan selalu boleh hantar...dia gi keje lambat...biasa kalau drive sendiri pukul 5.30 pagi aku dah bangun...buat itu ini sampai rasa tak cukup masa...tetiba tengok jam dah 6.30 pagi..kelam kelibut hantar beg Fayel...start enjin kete...pastu redah jem pagi buta...dan berebut parking opis yang limited...sebelum 7.30 pagi dah kena sampai tau...kalau tak memang parking luar le jawabnya...aku tak sanggup sebab sehari RM13...giler bankrap ...tak makan le aku....

Pagi ni pakwe hantar boleh ar bangun lewat sikit...ala lewat sikit je pun,,,6.30  pagi dah bangun...tapi best tak rushing...leh siap kemas rumah sapu lantai..kemas itu ini ..sarapan tak payah buat EA tak minum pagi berat......oh kan best kalau tetiap hari gini...oh boleh nak gini selalu tapi kena pregnant la...huwaaa bila nak pregnant lagi ni...amin..permudahkan lah impian ku itu....pregnant kes khas...memang aku tak leh drive...manja la sikit...nah sekarang tak pregnant...back rutin gi keje sendiri memasing kete yer...terjadi nya ke opis bersama adalah sebab kete EA rosak...meamng semalam dia dah ajak gi keje sesama pakai kete aku la...aku horrey la terus...suka woo malas nak drive...aku dah bosan drive..sesekali nak rehat...tak tau la sampai bila kitaorang gi keje sesama ni...nampaknya lama lagi kot...kete nya rosak agak teruk gak...huhuhu ok ai ok je...weehooooooooo....tak pe bang take ur time...ai is feeling mem besor duk sebelah sambil camwhoring....huhu sentap pak hencek tengok akak camwhoring..opssssssssss


Salam pagi ceria dari aku...lalalalala

Ready seat belt..jom gi keje cari rezeki

Tak habis habis camwhore...pakcik EA sentap muahahaha

Sambil sarapan Yakult bersama...satu untuk ko satu untuk aku..gether gether

Pakwe dan Makwe nya...auwwww

camwhore feeling mem besor..mmg besor pun

Sebab pakwe hantar kan...makwe amik mood berbiruan sedondon...auwwwwwww...hover kan



HAAH YER LA HAPPY YER PAGI KEJE SAMA...BALIK NAK TUNGGU SATU HAL SEBAB PAKWE BALIK LAMBATTTTTTTTTT....HUWAA LEMAU LA AKU TUNGGU...ALA LAMBAT LA AMIK FAYEL :((






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

as ♥ Leenda said...

hehe..same kes masa kerja Utar PJ dulu..asben hantar pepagi lagi dah smpai opis..tp tang balik kang, org dah takde, asben tak jugak sampai..puas melangut tunggu..huhu..
nasib skrg dh pindah setapak..tp kena drive sendiri ler..hihi..

NM03 said...

kelas kau maria!

mmg sedondon habes

Mommy_Cha said...

JELESSS okeh sebab pakwe u hantar....

Ai sendrik jer drive jauh2 hari2..huwaa..nangis!

kathy jem said...

Muke ceria sungguh..hehe

UMIE SUE said...

ceriaaaaaaaaa muka kak mimi..hihi

GreenJade said...

whaahaa hepi nye ahkak kite..ceria bangat deh..hihihi


seronok gi keje sesame..tp blk keje kalu slh sorang lmbt tu yg sentap sikit tu kan..hik hik hik

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam sis. lama tak skodeng baca entry kt sini. makin comel dgn tudung. :)

Aty_Fared said...

besh kan pakwe hantar...aku dulu mase pegnan..terus2 laki aku yang ngantar amik...pastu biler kene drive sendiri jadi gediks..malas..pastu pakwe tu gak yang hantar amik..suker tak yah rebut parking..pastu dalam kereta ley tido..ngeeee...

SweetLikeWhat said...

hihi seronok ye pakwe hantar..anis tiap hari memang pergi keje sekali..tapi lambat la tunggu husband keluar 545..huhu

Diana Aziz said...

Bestnye ader org hntr dan amik... :)

Allene said...

mimi, bab husband hantar g kerja mg best. tp bab balik tak best kan.. lambat.. uhuhuh

Google