THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 March 2013

Corat Coret Kelas Training Secretary @Royal Lake Club

Salam semua...kebizian aku jugak salah satu sebab nya aku attend training luar untuk kelas secretary 18 hari yang masih belum complete...paling best lokasi strategik kat Royal Lake Club...masa kelas fleksibel sebab balik cepat..dan paling best dekat giler dengan rumah aku...tak payah rushing jem ke hapa...i likeee....buat masa ni aku dah attend 6 hari kelas...horrayyy...ada total lagi balance 6 kelas untuk habis pastu Exam...hoho menakutkan...penentuan masa depan dalam kerjaya....amin semoga berjaya...

Aku paling suka gi kelas...kalau ada kelas bangun pagi muka ceria segar bugar....kelas makin lama makin best...paling seronok nak jumpa geng secretary..kalau dulu antara diorang ada yang aku kenal gitu gitu..jumpa dalam lif pun senyum sinis je...kadang nak deal set appointment boss hanya dengar suara tak kenal muka...now tidak lagi...jumpa dalam lif terus berborak...nak deal appointment boss pun senang sebab dah kenal ...

Antara kelas kelas yang dah attend :

Module 7 _ Problem Solving Decision Making

Module 8 -Emotional Inteligence Work

Module 9 - Problem Solving Business

Module 10 - Stress Management 1

 Module 11 - Stress Management 2

Module 12 - Planning & Org Skills


Yang paling penting  adalah :


Riak muka tergambar kehappy-an...bosan la tu duk opis kan...huhu...


Group Secretary Batch 3 ....






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

Mooniqueen said...

cantik2 baju...

Rasp said...

betul tu stress dok opis...
dapat gi training very the syiok oooo :)

anis abdullah said...

mmg stress dok ofis. sib aku tiap2 bulan seminggu pergi mbf..hehe

Mommy_Cha said...

hamboi nama seminar pon..SEMINAR BERANI STRESS! tak mampu lah nak berstress-stress lagi kak...hihihihihi :)

neway semua outfit pon nampak gorgeous gitew!

SweetLikeWhat said...

banyaknya kelas..tapi tetap hot :)

missayu said...

under tm yer??that indian lady,pn.nirmala is my classmate at ukm!

Ann Ishak said...

seminar berani stress...berani katanya :)

Google