THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 March 2013

Fayel Botak Lagi Kali Kedua

Kalau sapa perasan style Fayel sekarang sejak toodler ni adalah botak...yer dah lama sebenarnya papa Fayel asik sebut nak botak nak botak kan anak bujang dia.. .aku yang tak bagi sabar dulu apa apa hal tunggu setel majlis besday Fayel...orang nak sambut birthday kena smart sikit...lalu tunggu la balik kampung Tganu chinese year hari tu...dah selamat pun dibotakkan oleh pak sedara nya yang di panggil Ayah Ngah...Papa Fayel ni dia tolong pegang boleh la sebenarnya dia sendiri adalah penakut nak botakkan anak dia...tak konfiden katanya.....

Fayel nampak je mesin rambut tu dah start meronta...masa mesin kat kepala dia dah meraung menangis...jangan nangis Fayel rambut boleh tumbuh lagi...Fayel sedih kot rambut Kpop dia dah tarah...takpe nanti rambut panjang balik kejap je tu...Fayel ni Alhamdulillah jenis rambut lebat cepat je tumbuh...hopefully botak kali kedua cepat la tumbuh...ikut aku lagi suka Fayel berambut..dari botak..botak ni nampak dia agak lagi lasak la dan cheecky...ada je benda panjang akal dia nak buat...kalau dia berambut tu nampak dia anak lelaki macho tak gitu...korang rasa dia mana ok botak ke berambut??


Menangis beria kena botak yer

Dah setel botak...cakkk...papa dia pujuk time ni...alololo ngade laaa

Letih kena botak tertido

Rasa nak cium screen lak tengok pic ni

Pulang ke KL muka dah macam taiko besar dah...hlooo mau gaduh ka

Tukang kejut bangun pagi kami weekend...papa bangun!!!!!!!!


Panjat tangga adalah keje wajib harian Fayel

Kejadian 6 pagi bangun awal ...awal bute....

Hepp ada keje kan...keje nya ialah selalu buka air tu..habis banjir dapur

Nah hantar rumah tok mak pagi giler..kawan kawan pn tak datang lagi..kawan ngan tom ye

Cubaan halangan untuk kacau laptop 

Rajinnya menyapu...mesti la buat sepah kena sapu sendiri yer

Gedik mencebik kena marah

Sedih bagai tak tahan tul drama anak aku ni

Nah lap susu tumpah ke lantai...hahah hover aku jadi mak tiri jap

Facial coklat muka...

Kalau makan coklat laju je kannnnnnnnnn..cuba nasi...hmmm

Fayelllllllllllllllll...kuat jeritan aku di tengah malam...pitam tak tengok dia menumpahkan nasi....hadoiiiii...

Sampai pejam mata nak cuba gigit roti kering kann...gigih benor..cuba nasi gini kan bagus...










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

16 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

bila botak kepala ringan sikit tu lagi banyak akai dia datang.. bagi mama nye koje

Allene said...

fayel sangat encem bila botak...

Mrs.Farhana said...

alamak..lagi lasak klu dh botak ni..hihih..anak bujang kan..mesti la melasak je.sama la ngan anak kita tu..:)

tp muka fayel tetap jambu la klu botak pun.

Deqna said...

budak2 botal memang comel.. aku suka....

bab banjir dapur sbb dorang main air, aku pernah terkena.. adoi hai.. rasa nak jerit jer.. aku nye air siap masuk dalam laci kabinet lagi... kerja si marissa

ameris said...

fuhh.. teruja sgt bila u dtg blog i dan komen.

Siti Shuhadah said...

comel sgt dak fayel ni..kak..video xde ke? rindu nak dgr suara fayel..

MimahAjil said...

cute sebenarnye baby boy kalau botak ni....nmpak kelelakian dia...Fayel menten macho la....:)

Mommy_Cha said...

ai suka fayel berambot...kpop geng mikha :)

hamboihh dia punya feel gigit biskut kering tu....kelako nengok! hihihi

mekchu said...

kan aku dah kata.. mcm baby wawa muka dak fayel ni.. ada jodoh org tua2 kata... tambah2 masa botak..

Ros Anis Rusli said...

hebat fayel mkn biskut kering..cicah kopi ke?hehe

ina khairina said...

Ehh fayel pakai baju kuning yg aunty ina bg dulu tu ye....lama dah baju tu,baru muat ke fayel?hehe

beb,aku suka tgok fayel botak gini....nampak lg macho!leh geng dgn abg aqil n abg aqif ni,diorg rambut x penah nya panjang....botak sokmo

Elya Roza said...

fayel botak nmpak mcm abg long lah!

mamyharraz said...

suka fayel ada rambut hehe encomm.
botak pun encom tetap ada.

amboi sejak besar dah ni banyak akal dia yer..siaplah mama bertambah keje lepas nih hehe

Aty_Fared said...

Hahaha..mcm2 petangai die buat..tumpahkn nasik tue mmng blh sawan mak dibuatnyer..:p heheh

shazrina said...

kepala fayel botak lor ...waaa jadi taiko abang besar sekarang sudah ..buat sepah pon merate je, seb baik pandai nyapu sendiri hahahaha ..anak bertauah fayel ni ..:)

mrs_nazir (Maz) said...

fayel botak pun tatap encem ok.. tp nampak otai sketla..hihih

Google