THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 March 2012

Terjebak But.....Nak Let Go



- SOLD BY SHU SHINJU-

Sedang sibuk Charles & Keith war warkan  nak buat warehouse mengila ..aku adalah salah sorang yang kat umah baca tak senang duduk kegelisahan...sebab apa...pantang aku dengar jenama kegemaran aku ni sale....harus aku jejak...selalu sale buat kat outlet soping mall tapi kali ni pertama kali katanya buat jualan gudang kat Subang...gigih nok tak keruan mak di buat nya..padahal dalam pantang 42 hari tu..tapi hati memberontak nak pegi...yerla dengar jualan gudang harus la best kot...aku pujuk paksa rela adik aku Ekin ke sini..hahaha...yeayyy Ekin nak pegi...lega aku ..dapat la pelepasan dari mak aku kan...ye la dalam pantang lagi ...pegi jejak sana pun siap berstokin bagai..hahaha gitu...

Dah sampai tempat tuju kat kawasan kilang depan sikit dari area Sunway Pyramid..tak susah nak cari..sebab ada signboard...nak cari parking satu hal...tengok lalu lalang all girl berderet menjijit...wahh ini tak leh jadi kena masuk gak...Ekin drop aku dia cari parking maklum la aku dalam pantang tak boleh jalan jauh sangat...ehh tak jauh sangat la sampai ke subang ko kan...lalala...sampai je dah kena beratur ..rupanya dia buat kat parking lot satu bangunan...so kena la menurun ke arah basement parking secara beratur...ramai jangan cakap la ..macam pasar...paham je la keadaan parking basement..takde aircond..panas dan berpeluh..hadoi tak tahan la....

Rupanya ada berlambak jualan kasut mengikut harga dari RM19 sampai yang less %0%...memang murah murah belaka...handbag tak banyak choice yer...hampeh sikit...tapi...hmmmmmmmm ni aku nak citer...berasak asak la nak suh pekerja carikan size kasut..kekdahnya dia lambak kan kasut ikut kategori harga then kasut yang kita nak kita kena minta pekerja carikan...memang jenuh la menungu..tu dengan terjerit jerit orang nak size ni size tu....frust banyak kasut aku nak semua asik takde size dan ada yang tak jumpa kod...bencik....pilihan aku semestinya kasut flat ...tak banyak pilihan...cuma bagi pengemar high heel sure teruja dapat rembat banyak...memang berlambak uolls...aku mampu nengok je..aku tak mampu nak pakai tinggi gabak ni..mau terpeleot...

Disebabkan takde mood...tetiba nampak satu kasut ni..aku main rembat je beli tanpa fikri panjang..sebab aku bengang..kasut aku nak asik takde size dan kod...aku main sarung mana rasa muat dan terus pi kaunter bayar...memula macam pasrah...tapi balik umah...aku rasa menyesal pulak...kasut tu lawa menarik tapi ada tumit...sorry uolls aku tak leh pakai kasut bertumit...since tapak kaki masih sakit bisa masuk angin lagi....cuba pakai dalam umah nak biasakan..tetap tak boleh..tapak kaki aku sakit lagi..huwaaa nyesal...so dengan ini aku nak let go kasut yang tak pernah pakai lagi...harga masa beli warehouse sale RM49....now aku nak let go RM35 jek...include postage...size 39 (8)....so pada yang minat meh cuci cuci mata....tak pernah pakai jejak tanah walau sekali pun...so berada dalam good condition....rasa berminat boleh tinggalkan komen berserta email atau email pada aku dia nor.zmy@gmail.com


Advertise C&K kemain kan..buat aku tak senang duduk...dalam pantang pun sanggup meredah..kuasa iklan kannn

Tu dia signboard sana sini terpampang...pastu berderet pompuan duk jalan jinjit beg plastik mau tak sentap mau jugakk

Mari masuk ke jualan gudang di parking lot basement..bersediala berpanas berpeluh..phewww

Kasut terdesak dari jenama pilihan CHARLES & KEITH

Sepasang kasut terbeli....hukhuk walaupunnn

Sepasang kasut bertapak wedges....malangnya aku tak boleh pakai akibat tapak kaki masih sakit

So nak let go pada yang berminat...beli RM49 tapi jual balik RM35 include postage

Bukti kukuh tapak belum berusik menjejak tanah.....bersih lagi...size 39 (8)...




SESAL DULU PENDAPATAN SESAL KEMUDIAN TIDAK BERGUNA...YER SESUAI SANGAT DENGAN AKU.....LAIN KALI BELI FIKIR FIKIR DULU ...BOLEH KE TAK PAKAI...SO PADA YANG MAU AKU NAK LET GO ..SILA SILA...TAK MAHAL PUN MURAH JE DARI BRAND CHARLES & KEITH







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

Shu Shinju said...

kak..shu nak !!!

La dOLcE mEa_nAtt said...

jeles...sekian....!! lewat bape minit je nih...adehh

mamyharraz said...

aduhh terlewat baca T__T

Riri Yoorin said...

mcmner riri tak tau ada sales charles n cake

POSH76 said...

santekla beb but not my size.....naper aku tak tau sales ni kalu tak harus aku serbu huhu

POSH76 said...

santekla beb but not my size.....naper aku tak tau sales ni kalu tak harus aku serbu huhu

SURIA AMANDA said...

laaaa...shu dah beli....size apa tuh? along pakai size 5

Google