THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 May 2013

Suprise Hadiah Untuk Fayel Dari Yaya Si Pembaca Senyap

Birthday Fayel 6 bulan berlalu...tak citer pun lagi kan sekitar majlis...gambar adalah banyak tapi akan tetap ku citer gak masuk blog untuk kenangan masa depan walaupun lambat....

Cuma nak citer pasal hadiah yang terlewatkan..gituuu...baru baru ni abg pos laju hon ...terkejut hakak...tengok kotak besau tertera nama hakak MIMY HAMID...eh apa aku beli kotak besau nau...soping baju kah...oh takkan besar gini...sign terus teruja nak bukak..

Jeng jeng...Fayel dah nampak kotak besau...konon dia punya la...dia pun tak menyabar...ececehhh...dari main bola terus tumpu ke kotak...errr itu kotak besau memang Fayel yang punya...mama nya pun hover eksited bukak main koyak je...teruja nak tau apa ada dalam kotak besau...

Suprise hadiah dari my silent reader yang tak pernah menonjolkan diri di blog ini tapi selalu keep in touch email dan whatsapp...yeszaaa istimewa untuk Fayel katanya...dari Latipah@ Yaya....hadiah untuk besday Fayel yang terlewatkan tapi special dari Dubai...memang saja dia bagi lewat hadiah besday katanya sebab nak tunggu ke Dubai dulu

Ya Allah terima kasih banyak banyak kamu Yaya....Fayel dapat jubah pak arab...sudah lama ku mengidamkan...terima kasih Yaya...dan dapat special bear katak hijau....Froggie tu kemain dia suka...peluk aje..confuse aku jap anak bujang suka bear...aku tau ko baca blog ni....ye ko memang tak miss membaca blog aku...setia kata ko kan...hihihi...terima kasih sebab sudi mengenali aku sampai la dah ada Fayel ni pun tak dan nak jumpa lagi ..satu hari nanti pasti kita jumpa okay....Yaya sayang kamu ketat ketat..meh meh


Weehoooo kotak putih besau ini Fayel punyeeeeeeee

Kerana kotak bola pun ku tinggalkan hehehe

Eh eh gigih tu nak tolong buka

Alhamdulillah hadiah mengidam mama kite....jubah pak arab dubai siap plastik made in dubai gitu...TQ aunty Yaya

 Sayang froggie hijau....kemain dia duk peluk masa tido yaya oiii....suka bebenor


ACTUALLY ADA GAK FAYEL DAPAT HADIAH VIA POS LAJU DARI GENG BLOGGER...I MUST SAY THANKS A LOT PADA http://noradzlinanakkurus.blogspot.com/ TQ BAGI SWEATER. & .http://mynameisztee.blogspot.com/ TQ BAGI MAGIC BOWL .....APPRECIATE..





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

~ NANA ~ said...

murah rezeki fayel...alhamdulillah :)

cik puan aini said...

adiah aini tak sampai2 eh kak? wuuuu.. sedih.. ni yang tak nak caya ngan pos malaysia dah ni..

veesakura said...

Wahhhh, kak mimy,suh la fayel jadi model pakai jubah tu. mesti hensem! Hehehe

With Julia said...

wauuuu sonok yerrr...best kan silent reader out there yg setia ngan blog mimy...sbb itu silent reader pun kita kena hargai....kerana merekalah satu2nya pembaca senyap yg sgt2 setia di sisi wpun x pernah sampaikan 1 komen sekali pun...ju pun baru temui silent reader lelaki...tanyakan ttg perihal persediaan bersalin isterinya di email....sgt2 terbaikkk silent reader....wahhh best fayel dpt mcm2 gift...syukraaannn :)

ameris said...

wahhh... kemain beso hadiah fayel..

Allene said...

Rezeki fayel... Peluk ketat2 frog tu ye...

m@m@yAyA said...

Alolo besaunya pezen fayel..
Syg eh ngn froggy ijau ye tue..

Riana said...

comelnyer fayel ni tambah comel time pelok katak tu..alololo

erin said...

hehe fayel, kemain lagi posing dgn froggy eh

Google