THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 January 2012

Mimie Masih Dalam Dakapan Ribaan

Since aku kan belum bersalin lagi ni kesempatan masih boleh gomol peluk manja ngan Mimie...kemain hari tu entry sedih tak hengat pasal Mimie...hihihi touching la bab kucing ni...lagi dah sayang bangat kan...mana la leh pisah....hari hari tetap mau jugak Mimie ada disisi...pasni memang tak dapat la nak dakap Mimie gini...aku nak ada baby dah...lagi dalam pantang kalau baby menyusu badan...jawabnya Mimie tak dapat la meriba dah....

Takpe baby tak kuar lagi ni...meh kita peluk Mimie ketat ketat...meh Mummy ribakan Mimie....Mimie kena pangku macam budak kecik...alololo...sukee diaa..pasni tak boleh tau...selagi baby tak kuar...Mummy leh riba Mimie lagi..dah kuar...Mimie mampu nengok jek...nak suh Papa EA dakapan riba..hmmm..tak leh gak ...Mimie dah tak berani ngan Papa EA dia sejak buat hal hari tu kan...nampak Papa EA je dia tak mo dekat....syiannn dia...takpe meh meh Mummy peluk selagi leh dakap puas puas ni....alololo sayang Mummy cat kuti Mummy ni....


Meh Mummy polok polok eh sebelum baby kuar 

Mimie..miau miau...si jantan ku comel....

Kena riba macam manusia pulak...comel la kucing jantan aku sorang ni

Dah rasa sedap la tu Mummy dakap ....kalau leh cakap sure dia cakap best la Mummy

Mimie jangan wat muka sentap....Mummy tengah polok pok pok ni



SEBELUM BERSALIN NI HOPE SEMPAT LA BAWA MIMIE GI SPA KUCING....NAK BERSIHKAN DIA ...PASNI SUSAH SIKIT NAK HANDLE DAH ADA BABY KAN NANTI





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

intandayani said...

winduu nak polok kucing gak...

Ann Ishak said...

suruh je orang sebelah rumah tolong spa kan kucing tu hihihi

mia-ina said...

hi kak mimy..mia br balik bercuti smeinggu ni..ingatkan akak dh bersalin....enjoy the day k...

POSH76 said...

bessnyer mimi nak gi spa yer...meh antie mandikan...alalaaaa

Bitt (double IS) said...

alamak lepas ni mimie kena tidur luar la erk?? hehehe

Liyana said...

comel sgt laa si mimie ni... nt akk tgk la die merajuk bile bby dh kuar nt... confirm! eheh... kucing ni pandai merajuk taw.. comel sgt klu die majuk tu.. hehe

wahida said...

besar pahala ko nok...InsyaAllah...

Julie M Gumpil said...

Hello Mimi... Nak tukar2 blog dgn Mimi boleh tak? Ni blog saya: http://health-wellness-nature.blogspot.com/... see u k...

Google