THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 January 2012

Hepi Besday Abah- 63 Tahun

Tak lewat lagi nak wish..setiap tahun 25 Januari ulangtahun kelahiran orang istimewa dalam hidup kami sefamily iaitu ABAH....hepi besday buat abah tersayang, terkasih, tercinta...kami sayang abah dunia dan akhirat....Alhamdulillah abah dah bertambah umurnya yang ke 63 tahun...takde apa yang diharapkan dari seorang  anak...moga abah sihat tubuh badan... dijauhi sebarang penyakit....panjang kan umur dan murah rezeki dan berbahagia dunia akhirat....amin....i love u my Abah..sayanggggggg Abah sangat sangat !!!!


Tak sempat nak celebrate besday Abah...Abah wish nak sambut sekali ngan besday emak February...ok nanti kita buat makan makan together yer...so takde la sambutan ramai ramai..ada tak de...aku belikan carrot cake dari Delicious Cuppies....amik berkat hari lahir kitaorang anak beranak just adegan suap menyuap kek aje...abah kata carrot cake sedapppp...hihii...tq Mimie Hamdan...

Wish abah nak cucu dia delivered sama ngan besday dia pun tak kesampaian huhuhu sebab baby aku masih sedap mengeliat lagi dalam perut...alamak tak sama besday ngan atok la....takpe atok tunggu eh..janji lahir bulan yang sama pun takpe kan...nanti leh celebrate sama jugak...


Carrot cake yang sedap...serius sila la cuba dulu baru tau rasa sedap....order yang jenis kecik je...RM18

Tak puas makan tau ...pasni nak order besau punyee....sedap nya weh...frosting cheese cream banyak...

Hepi besday Abah...meh suap ..alolo manja nya Abah...nak emak suap jugak....first time makan Carrot Cake..Abah kata sedap nyaaaaaaa...ok pasni kita order lagi....








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Liyana said...

hepi besday abah kak mimy... sporting gitew suap2.. klu mak abah sy x pnh nmpk kot romantik suap2 mkn..klu mertua pnh la nmpk, hehe

PUAN SUE said...

happy besday uncle..yeayyy!! nak dpt cucu xlama lag kan

mamyharraz said...

happy birthday ayah :) semoga Allah berikan kesihatan yg baik utk ayah panjang umur dan murah rezeki.

sedapppnya kek tu mimy..one day nak order jugaklah..tp boleh ke kalau nak order sikit..

Qhaifa Nur said...

hepi bufday to abah mimy....
moga panjang umurnya..

Liyanaroxx said...

Selamat Hari Kelahiran abah kak mimy....semoga dipanjangkan umur,sehat tubuh badan & sentiasa dimurahkan rezeki...Selamat menjadik Atok tak lama lagik! :)

POSH76 said...

happy birthday to ur dearest abah...moga murah rezeki...panjang umur diberikan kesihatan yg baek.....amin

sedapnyer kek tu

intandayani said...

happy belated birthday acik...

Bitt (double IS) said...

happy birthday to abah mimy...semoga diberi kegembiraan dan kesihatan yg baik...aminn

Delicious-Cuppies said...

happy besday pakcik!

tq so much for ur order yer and promote nie...

dpt gak aku buatkan utk ko sebelum ko bersalin... hehe...

Ann Ishak said...

happy birthday cik hamid

Google