THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 January 2012

Ke Party Besday MyaZara Bobo @KFC

Jemputan yang dah kepam 2 minggu lepas...heheh baru nak tayang kat blog hari ni..kena keluarkan gak sebab bagi modal bercerita kan...last 2 weeks dapat jemputan yang dah advance jemputan dari last year...ibu si Mya dah sibuk war warkan jangan lupa join besday anak dia si comel Mya Bobo..ala si budak tembam debab yang takut mommy monster tu...dia dah setahun..dan diraikan...ibunya plan baik punya buat kat KFC...wahh seronok la...aku pun berharap la dari tahun lepas yang ibu dia dah jemput tu memoga tarikh tu belum bersalin maka dapat la kiranya aku makan ayam KFC free......yeszaaa

Masa di tunggu...yeszza walau dalam 37 weeks...mujur larat lagi pegi...nasib la dekat je cawangan KFC ...dekat je kat Wangsa Maju so leh la drive sendiri....kebetulan Encik Awak keje memang tak dapek teman la wife nya....so nak memenuhi jemputan ...EA suh ajak emak aku join teman jugak....takut apa apa hal kan..owhhh sure la mesti nak ajak kawan baik merangkap emak sendiri...emak aku on aje aku ajak..lagipun dia kenal Yani dan Mya Bobo..pernah datang umah...emak pun nak nengok Mya Bobo setahun katanya...camana la budak montel tu...meh kita nengok gambar sepanjang besday bash Mya Bobo montel...


Datang dengan dah siap buah tangan hadiah untuk si comel Mya Bobo...harap Ibunya suka la..ehhh Mya..Ibu dia wat pe...bukan leh guna pun

Di ambang 37 minggu masih larat menghadirkan diri...KFC nya pasal kan....

Ngan tuan majlis merangkap Ibu Mya Bobo...advance tu jemputannya dari tahun lepas....tengkiu jemput

Sampai je terus terkam Mya Bobo...tak nak terus mengeliat menangis....gerammm comel dia hari tu seksi...memang sah asik la tak mo mommy monster kan...

datang ditemani oleh kawan baik merangkap emak ku....kemana saja berdua kalau EA takde..tpi EA ada pun ajak jugakk..hihi suka jalan ni...kami ikut tema color PINK...

Kali ni bagi muka Mya Bobo masuk lak...iskkkkkkkkk tetap la takmo kan...leh pulak dia merengek kat situ...

antara close friend yang hadir....geng opis la...Ika dan Diana...eh ada anak ke??huhuh


Diana dan boifie nya mana leh tinggal...hehehe bersama anak yer..anak??? jeng jeng...macam keluarga singer bahagia aje....tapi lum kawen lagi ni...sapa tu...

owh ini Alya ...anak angkat Diana...rupanya Diana part time babysitter weekend...Alya ni baik je budak nya...comel halus...mengingatkan aku pada baby Utena..

tengok...senang aje nak ajak bergambar...sebab dia sangat behave....ngan semua orang dia hulur tangan..baikkk...

Masa untuk membaham ayam KFC...kami bersama tuan majlis yang agak sibuk hari tu..ke hulu ke hilir layan tetamu

Okehh Mya tak sabar nak potong kek.....mari semua...chicky dah standby

Mya masih tercengang ngan maskot Chicky...hahaha kelakar je muka

Kek khas dari KFC...Myazara sudah 1 Year....yeayyyyyyy

Kek satu lagi hadiah dari Ibu Mya....Dora The Explorer....ala ala muka Mya jugak kartun ni

bergambar dengan geng sebelum pulang.....yeaaaaaaayyy dapat berkumpul semua meraikan besday Mya Bobo..thanks Ibu Mya jemput kakak kakak semua...lalallaala



HEPI TURNING 1 YEAR SI MYA BOBO TEMBAM MONTEL....BANYAK BETUL BESDAY BASH ANAK MEMBER LAST WEEK ...PADA YANG AKU TAK SEMPAT PEGI MAAF LA EK...NOW DAH MEMANG TAK LARAT JAUH JAUH....SORRY KAWAN




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Shu Shinju said...

kak mimy nampak sweet sgt tau...

POSH76 said...

alala tomeinyer mya bobo...happy belated birthday....happeningla party!!!

POSH76 said...

alala tomeinyer mya bobo...happy belated birthday....happeningla party!!!

NanieZara said...

aduss mya bobo penakut mommy monster..thank sbb sudi dtg memeriahkan majlis....nnti baby dah kuar mya bobo lak jadi mya monster!

Liyana said...

comel nye kak mimy berbaju pink :)

mya bobo debab montel, geram nye

Bitt (double IS) said...

owh happy belated birthday mya! comelnya ppink2 uuuuu

Qhaifa Nur said...

meriahnya befday Mya...

Ika Razak said...

cutenye mya.. :D ikut si nany la tu

Ann Ishak said...

alalalala tembamnya pipi...geram tengok, anyway happy belated besday myazara bobo

Softtouch [Hanim] said...

comelnya birthday girl tu.....cute...meriah sgt party tu...cntik mimy dlm warna pink...berseri

Google