THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 January 2012

Setahun Sudah Masih Dapat Hadiah Kahwin Tau...

Baru baru ni aku dapat panggilan hangit  dari opis lama kat Ampang...uikksss terkezut jap ...ekkk apahal lak no opis lama naik ni...petang lak tu...owh rupanya call dari PA boss lama; En.Said....katanya nak bagi hadiah kahwin tak dpat datang last year....hahhhhhh gelak besar aku....mak aii dah setahun kawen la boss bukan pengantin baru hihih...PA dia suh datang bebila masa...En Said nak jumpe bagi hadiah...bila ek nak datang...nak ke Ampang pun satu hal jem semendan...

Kebetulan kelas Antenatal 1/2 day kan...aku amik kesempatan berkejar kejap la ke Ampang..bila lagi nak terjah...ngan panas terik aku hantar EA gi site Bukit Bintang pastu singgah Ampang jap...nasib En Said baru je masuk...sempat la jumpa sembang kejap...owh lama tak jumpa big boss lama ni...kerinduan jugak la ngan opis lama ...suasana dah lain...kalau aku still maintain keje sana dah tak best kot...geng sekepala semua dah moving...semangat keje dah takde....muka baru ramai la kat situ...boring kot...huhuhu ..sembang tanya khabar...sempat pulak boss say sori tak datang majlis kawen..leh tanya bila lagi??? hahaha aku jawab lah...boss, i tunggu masa je ni nak bersalin..muka terperanjat la....dia leh pulak flashback aku...katanya..eh tak sangka u dah kawen nak ada baby...dulu u keje sini...muda lagi je i rasa....huhuhu nostalgia sungguh...masa berlalu boss...i pun dah babai opis ni 5 tahun sudah...kenangan banyakk woo kat situ...

Kejap jek aku lepak sana...nak kena amik EA lak kat site...En Said sempat la cakap...selamat bersalin..jangan lupa keep calling dia...hahaha..aku memang tak ingat la kan nak calling..tak benda nak cakap kot...segan pun ada...boss kata ada anak nanti bawalah datang sini...aku jawab Insya Allah ....pertemuan singkat aje tapi bermakna sebab dapat hadiah lagi...wink wink...lambat ke cepat...janji diingati yer dak....terima kasih my ex boss, En Said hadiah kawen setahun yang lalu ...hihihi

Berpanas terik sanggup nak pi hadiah kawen....

Hadiah kawen setahun sudah...huhuhu.

Bukak dengan rakus ...

Demi masa...sebuah Jam Dinding Seiko...wahhh cantik nya....klasik gitu

Ini lah exboss En Said...gambar terakhir masa farewell tahun 2007....rambut mak kerinting hokehhh

Ngan En Said lagi...kenangan kenangan.....aikk rambut lurus pulak...hihih gitulah pesen nya minah ni dulu ..



TEMPAT KENANGAN LAGI DIKENANG TERKENANG.....TIADA KENANGAN LAMA TAK MUNGKIN KENANGAN BARU TERCIPTA....TERIMA KASIH EXBOSS MEMBERI PELUANG BEKERJA DARI BAWAH SEHINGGA BERHIJRAH DI TAHAP SEKARANG...JASAMU KU KENANG




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Eri-chan said...

en said mmg cool. nasib hadiah rak ikea tak kena curi. kan..kan... puas angkut dari ikea tu. hahahaha

saharinasaharudin said...

snggah blog mommy-to-be :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah tahniah dah nak dapat baby ye..moga selamat sampai akhirnye ye

ratusiput said...

bestnye still dpt hadiah kawin lg...rezki tu...seiko lagi...mahal tu... :)

Liyana said...

wah best nye still dpt lg hadiah kawen...hehe

sesekali melawat opis lame best gak kan..hai terasa nk lawat opis lama lak..hihi

wahida said...

dah nak dpt baby pun still dpt hadiah kawen lagi..kelassss ko...

itu rezeki anak namanya tu...jam seiko lak tu...

aTy _faRed~ said...

waaahh..sonok ko dah nak beranak pon masih dapat hadiah kawen...;)

Deqna said...

rezeki jangan ditolak..org bagi kita amik jelah kan... rezeki baby tuh..

Bitt (double IS) said...

cool! terharu saya ;)

Google