THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 January 2012

Makan Nak Sedap Aje...Selera Western Mari Minggu Ini

Kengkonon minggu ni pulun habis la sebab nak bersalin kan...dalam pantang makanan kan banyak benor tak leh makan nya...dan minggu ni aku pulun berhabisan la sanggupppp...semata cari selera penjajah...apa lagi makanan western la...ha dan dikenal pasti ini la kot punca nya napa berat baby gain weight banyak kg...yerla banyak bezanya masa 36 Weeks = 2.4 kg ke 38 Weeks= 2.87 kg...hamekaww baper gm naik tu..beza dalam 2 minggu jek....pehhhhhh ini kesan dari akibat buruk lantak mama nya la...takpe baby makan sedap senang hati kan tu pasal asik mengeliat sampai keras perut mama....kadang mama rasa siku baby timbul....weeee sukeeeee...itu tanda baby suka mama makan sedap kannnnnn...ok mama pulun makan sedap before baby keluar yer....


Isnin - dimulakan tekak nak try Spagheti Aglio Olio baru dari Secret Recipe....yumehhh sedapp la pulokkk

Muka berselera nak pulun ....pertama kali yer..memang best...banyak seafood...

Selasa - Lasagna Home Made order RM15 sajo ...pehhh mantop la terbaekk makan panas panas...lazatt

Jemput makan depan PC uolls...lunch hour ngadap FB je la kejenya....kang kul 2pm blocked balik

Rabu - Eh makan roti je ke?? bukan sembarangan ..The Loaf hokeh roti ada kelas....2 biji je ke?? tidakkk 4 biji ...2 biji dah habis balun....terbaekk roti ni...

Khamis - cuti MC takde tekak western so makan nasi lauk aje...jgn demand


Jumaat - Selera besar ...rancangan beramai nak makan Pizza Dominos...penangan Cheese Burst baru...

Serius leleh siot cheese nya....2 regular pizza di kongsi bertiga...sangat kenyang...aummm

Baru segigit depan kamera...belakang kamera sebaham terus....peh kenayang pizza hari ni.. best tul



MAKANAN MINGGU INI ADALAH TERBAEK....TERASA RASA SAMPAI KE TIITISAN TEKAK TERAKHIR...AKAN KU TERUSKAN SELERA NAK SEDAP AJE SEHINGGA LA RASA NAK BERSALIN...NGEEEEEEEE




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

Mooniqueen said...

Ni jangan Kate org pregnen je meleleh, tak pregnant pun Leleh gak ni...yummy..

ratusiput said...

makan..makan..kang dah pantang nangis ko tgk makanan2 tu sme...ehehe...sedaaapppp...

Lady Diana said...

adehh, tgk selera preggy mummy ni sma je selera ngan yg xpreggy ni.. kahkahkah.. take care! xlama dh nk due, hrp2 semuanya selamat ye! *hugs*

SURIA AMANDA said...

makan mie..makan..nanti dah bersalin mcm2 x leh makan...

Bitt (double IS) said...

nasib baik semua sental sekarang..hehee tak mimy...sental jek...nanti esok jgn malas pantang hokehh :)

POSH76 said...

memang untungla ur baby dapat makan sedap2 yg penting baby keluar tak meleleh sbb semua keinginan dipenuhi...aku lak yg terasa laponya hehe

POSH76 said...

memang untungla ur baby dapat makan sedap2 yg penting baby keluar tak meleleh sbb semua keinginan dipenuhi...aku lak yg terasa laponya hehe

LoVEaQshA said...

wah terbaik la kak western sesja..untungnyala bby erk,jgn nti sok bby kua kn asikla nk mam western jer,botakla mama yer nti^__^

PUAN SUE said...

aduhh,,meleleh air liur su ni...hehe

Ann Ishak said...

makan dan makan dan makan selagi belum bersalin ni, dalam pantang nanti...pantang tekak sekali ek

Eri-chan said...

lepas ko bersalin aku nak makan spaghetti depan ko boley? hehe..selamat bersalin noks

intandayani said...

waduh itu pizza sedap bangat kesedapan masih terase..rase nak kn lagi tetiap ari kalo sekeping rm2.50..

Google