THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 June 2011

Langkawi Holiday - Dataran Lang Ada Helang Besarr Punyeee

Selepas kepenatan Islan Hoping tambah penat lagi ke Pekan Kuah...walawehhh...berjalan lagi...rasa awal pulak nak pulang ke bilik...merayau lagi la...3 hari dah ada langkawi tak terjejak lagi pekan Kuah...pastu tak pergi lagi bergambar kat mercu tanda Langkawi...untuk tanda kami sudah sampai ke sini..moh kita pegi Dataran Lang..ada helang besarrrrrr punyeeeeee....singgah menyinggah kejap je...pegi pun dah time nak maghrib..takde apa pun kat sini..melainkan helang yang besar punyeee...tak sah weh kalau tak bergambar kat sini......kat sini gak leh tengok feri feri berlabuh kat pekan kuah...namanya Jetty Point...kat sini ada soping kompleks leh ar nak beli perfume ke .apa ke...tapi nengok harga lebih kurang aje..tak beli punnnnnnnn..

Solat Maghrib kat sini....pastu makan  sampai kenyang kat sini jugakkk dan pastu balikkkkkkkkkkk....bencinta nya nak balik...seram punya pasal nak tidooooo..tu pasal kitaorang puas puas kepenatan...balik ngantuk terus je tido kan...dari Kuah ke Pantai Cenang lebih kurang 30  minit kot..ikut kelajuan la...balik dah malam time tu..slow slow sikit la bawa kete...takut sesat...dah la la kiri kanan gelap je...huuhuh..malam menjelma je jeng jeng...dasar teringat ingat kes seram  kann...sampai chalet pun dah lebih kurang pukul 10 malam...diorang semua kemengantukan termasuk la room matte aku Encik Awak pun dah terlena...tapi aku cannot tido la..aduhai mata lelap la...asik teringat je kejadian seram malam sebelum nya...ntah bila aku tido pun tak sure..yang pasti esoknya sudah nak pulang yeayyyy cant wait back to KL...


bergambor berdiri tegak macam nak nyanyi lagu kebangsaan je...hehe skema shot


kami dah jejak Langkawi berduaan :p


kami berdua lagi...bila gi reramai ni yang untung adalah tukang snap foto ramai ...tak payah guna tripod


dan bila senja berlabuh..kami pun nak bermanjaan nak menikmati sunset ...takde makna cehh poyo jeeeee


ni apa kess...berebut botol mineral daaaa..memasing kehausannn...


bila laki da pancit binik la kena heret....kepenatan tak hinggat..ini kat Jetty Point





 ESOKNYA MAU PULANG KL...YAHOOO









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

4 comments:

PinKy MoMMa said...

ahahahahhaa gbr bawah tu sweeettt okeh..korang best! sporting ;D

POSH76 said...

bessla tengok gambo

Eida said...

suka tgk Mimy dgn suami,manyak romantik lor :)

La dOLcE mEa_nAtt said...

sis mimy dan psgn yg romantik....moga bahagia smpai bila2 amin....

Google