THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 June 2011

Ada Apa Memalam Kat Jalan Doraisamy

Satu malam di tengah malam tak berplan pun ..terasa nak melepak ngan diorang si BFF ni...kengkonon aku la ajak nengok wayang midnite...malam tu ada Maharaja Lawak..liat kemain la diorang nak gi kan...tapi walau tak jadi tetap bagi jadi gak kuar...malam minggu baik kuar...duk umah esok cuti...takde takde baik lepak pleaseeeeee......aku siap tido dulu pasal malam kang nak berjaga...huhuuh...plan wayang tak jadi..tapi plan lain tetap kena diteruskan...kami the BFF mau melepak ke Jalan Doraisamy...huihh apa bikin disitu...errr sapa yang tau kat sini adalah pot berclubbing.....malam di sini adalah macam siang...kete penuh sesak...apakah kitaorang clubbing gak ke?? sudah sudah tak de makna...sedar diri kembali ke nyata menjadi dewasa sikit..

Kami ke Jalan Doraisamy menikmati Sup Panas Power....waktu time tu kul 1 pagi..pehh malam masih muda dan hot...ewahh...konpom tak tido sampai pagi...sup area sini memang femes la bagi warga kota KL...ala direction nak gi sini..dekat ngan area balai polis dang wangi...pastu ada lorong tertera jalan Doraisamy..nampak la berderet kerusi meja..tapi amaran keras...laluan kat sini pagi amat lah sesak..sebab dipenuhi kereta keluar masuk berclubbing..tapi pandai cari pot okla..hati hati gak ngan penjaga parking haram..sesuka je nak minta duit parking...kuar kete jalan je...ala lagipun macam kitaorang semua pakai cikai je...baju tido je takde makna dia nak minta duit....selamba je jalan....


ini la gerai Sup Famous Sup Hj Abu...ramai orang suka serbu sini menikmati sup panas tengah malam

senarai sup sup yang di jual...si Bujal laki Ann ngan laki aku ada hati tu nak Sup Torpedo..hamboi tak ingat perut kann..nasib tak jadi amik Sup Daging

aku nya ..tetiba tekak nak char kuey teow..hmm tak baper la untuk tekak aku...lagi sedap area umah aku

Sup the main makanan malam itu...yang sakan menghirup sup si para somi la...kemain nak panas panas

ha nah amik ko roti bukan sebuku...2 buku...hahaha..cicah beb sedapppppppppp

Mee Goreng bungkus pun ada...tetiba ada aje yang makan ...hehehe

nasi lemak nasi lemak...mari kita tengok sapa yang makannnnnnn...hahaha...ternak lemak tul tengah malam

bila 2 orang laki bertemu...ada je benda story ..bukan senang nak ketemukan 2 orang ni..bujal bzz

tetiba kamera wat hal jadi gambo camni..tapi aku letak je sebab yan gni senonoh sikit dari yang bawah ni..hahaha

napa tak senonoh nengok si anis makan pulut panggang penuh penghayatan..ann jugak maintain gedevas

2 jejaka bergelar suami orang hehehe..baju merah aku punye...yang bulat comel..ann punye..anis punye tak datang..tunggu dah jadi suami la konpom kena join

lalala..ditemani Encik Awak tershinta....

ann dan somi tershinta nya gak..digelar poo comel

anis sorang je malam tu ..terlambat sikit bgtau zcat...kalau tak harus la berdating kann

ok pekena milo panas dan hot...bebeh....hehehe...

bujal dan aksi pekena sup panas..feberet tul

ni lagi giler...hirup pakai mangkuk terus...

walau camera wat hal malam tu tetap maintain...nak habiskan char kuey teow semputttttt

kami semua ...jam 4 pagi pun masih maintain lepak..haha tak ingat umah ke....padahal 2 orang laki tu keje esoknya...tak sedar diri tull



INI MALAM AKU BELANJA....SILA MAKAN SAMPAI KE SUBUH...HEHEHE...








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

PinKy MoMMa said...

nok tak teringin nak belanja aku makan char kuew teow ke huhuhu..

Deqna said...

aku tau tempat tuh.. tapi tak pernah try lagi pekena sup kat situ.. memang sedap layan sup panas2 nie... leleh air liur aku..

Eri-chan said...

alamak muka ku buruk sungguh dek tak tdo dan comots2 je di waktu malam.

terbaikla kan..esoknya aku tdo 2-3 jam jek..mata panda ramai2

Softtouch [Hanim] said...

wa...sedpanya sup panas2...tp kat cni xpernha cube lagi...

kella said...

amboi.. ko buat aku lapo tetengah malam weh!!

Bantu Vote Untuk Saya! Boleh?

Zallyna said...

ader satu lagi sup sedap....kat belakang masjid jln nak ke setapak klu ikut jln pahang...terbaikkkkkkkkkkkk nok

Zallyna said...

opss lupa nak ckp, kwn ko yg pakai tuuudng syiria baju kaler ijau tuh, laki aku ckp cam muka aku...yer ker beb??? hahahahha...rasa serupa tapi tak sama...!!!!

mamyharraz said...

selalu mlm2 mmg lapar..dpt pulak hirup sup panas+cicah roti ~umpp hevennyaa

Mia-Ina said...

tu dia smpi hirup mangkuk sup tue kak mimy...sodap nampak

Pepel BoNda AmaNi said...

penah sekali jerk aku g sana...

Just Call Me Bitt said...

perghhh char kue tiaw lagikkkkk

atoyis said...

ni mmg sup terbaik giler

Google