THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 June 2011

Adv : Pre Loved GUESS WATCH

Kawan aku nak let go GUESS WATCH...ORIGINAL...tapi second hand...but condition masih cantik...sesuai untuk pengumpul jam berjenama....jam ni di beli pada tahun 2007 tapi tuan pemakainya jarang pakai...reason nak jual owner nya terlampau banyak jam. lalu bosan dengan jam ini.....so jam ni nampak macam baru sangat......harga untuk di let go = RM300..(boleh nego harga).....so kalau berminat boleh la email me: nor.zmy@gmail.com...



siap dengan kotak original GUESS

rhopa jam GUESS yang nak di let go...didatangkan khas dengan 2 tali gantian


jam ni cantik empat jenis 4 segi..ada blink blink di tepi

harga asal jam pun masih ada RM489

bukti pembelian jam original GUESS bertarikh 2007




INTERESTED ??? HURRY UP EMAIL ME










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

5 comments:

Zallyna said...

cantiknya, tapi aku jam yg pakai lagi pun ader....sib baik bukan pengemar jam tegar..klu tak cnfirm2aku rembat nih...

ratusiput said...

ko part time ke nok?ehehe...aku pun ade suo jeans guess nk letgo.tak pernah pakai pun.bli kat arab.tag pn tak bukak lg.laki aku bijaksana bli kan bini konon2 pastu tak muat.dia lupa bini pinggang cam gajah.size 32 suo tu.ehehe...

Just Call Me Bitt said...

boleh i share dekat member yg sokak bling2 nehhh

Pepel BoNda AmaNi said...

blink2 gitu....

Ann Ishak said...

dah ada buyer ker?!!

Google