THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 June 2011

Stage Sale Lagi ...Wink Wink...Tarik Nafas Jap

Rasa belum sebulan hari tu citer pasal mekap STAGE..kengkonon nak tobat kan tak mo jejak..hihihi..yer memang aku tak jejak lagipun..sampai la dah habis sale 14 June hari tu pastu...kan aku cakap pasni Stage nak buat sales menggila lagi...nak habis kan stok gitu la gamaknya...sale terbaru kat Stage sekarang ini ialah Buy 2 For RM20 (Lipstick, Foundation, Lipgloss, Eyeshadow) dan Buy 2 for RM12 (Pencil Eyeliner, Lipliner, Eyebrow, Nail Color)...tapi kalau beli 1 harga retail la yer...so murah giler kan...aduhh apa lagi ko nak borong ni hah...hehehe....takpe gaji next week dah tak jadi tobat mekap ...rasa nak rembat eyeshadow color la wat koleksi gerammmmmmm....

Semalam kawan aku si  sifu mekap kami..Kak Azni dia dah terjah dulu Stage MV nak tengok apa yang hebat benar sales terbaru ni....sempat minah ni kan..hehe pastu apalagi kasi halo halo roger sms aku le kan..hihih...tetiba dia sms bgtau ada promosi purchase with purchase (PWP) so leh beli Eye Pallete 2 Shadow hanya RM50.....terus terbeliak mata jadi buntang ...hari tu agak mahal..RM136 harga asal...so apalagi on la tanda setuju...yea tak sabar nak tengok hehehe..tengok tengok konon tak mo jejak tapi mengirim la jugak kann...hehehe...aduhai stage ooh stage bilakah fenomena mu akan berakhir...tak sanggup lagi aku...mendengar sales mengila mu sana sini....


hasil rembatan kawan ku si sifu mekap, K.Azni...dia beli Eyeshadow 4 jenis...(2 for 20)..Lipgloss (2 for RM20)...Foundation (2 For RM20)..opppsss apa isi kotak merah itu...aku punyeee laaa

oh yer ...brush ada sales yer 20%..yang ni concealer brush...harga lepas sales dapat RM60...k.Azni punye bukan aku nya...

wah kali ni dapat beg kerta STAGE...ni buat rasa nak pi jugak...hari tu pi beli dapat plastik je...tak aci la

bertemakan color hitam + merah...i likeee...lawa nyaaaaa...mau mau jugak.....wat koleksi..

dan ini kiriman ku...sebuah kotak merah iaitu Eye Pallete Shadow


oppss 5 colors bebeh...jenis Floral Flirtation 01..warna agak cerah je..tapi aku tetap suka...nak wat collection kannn....rasa nak beli lagi ni...hehehe...cari color lain lak..tropicana mall banyak kor.....sudah sudah ketamakan berlaku...mau nya tak suka PWP only RM50...




 EDISI BORONGAN STAGE LAGI LA PASNI...PENGSANNNNNN








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

16 comments:

PinKy MoMMa said...

bila nak bertobatttt ni nok..
aduh aku dah terloncat2 tgk stage ni..seranggggg~

Gieyana said...

mak aiii...tetiba nk terjebakkk jugakkk..:)

mamyharraz said...

tskk ada lagi sale stage ni mimy...
ni yg tak boleh tido lena dok lah teringat stageee stageee stagee =P

nampaknya sy akan berulang p kaunter stage mulai hari ini! haha

Riri Yoorin said...

ini menggila..ni pasti pasti

NeenaAnuar said...

haha.. tambah collection nampak.. kautt jerk beb selagi tengah sales nie.. :D

cik xxx said...

mimy,

hai la.. nafsu nafsan ni babe.
ko beli byk2 ni tgk tak expired date dia?

pastu ko tido pun mekap jgk ke?
aku rasa beg ko mesti berat nie. bwk mekap mcm bwk batu lesung.. hikhik..

Zallyna said...

wah aku pun nak pengsan tgk koleksi makeup ko.......

ratusiput said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nape ko update entry cenggini nokkkkkkkkkkkkk..............smmgu lagi gaji...............kompem gigit jari...

liyana said...

tetiba mcm nk terpengaruh dgn cite akak ni, perghh! pengsannnnnnnnnnnn!

La dOLcE mEa_nAtt said...

sis, baru ja nak bersedey lepas hanya dpt beli 1 foundation ngat dah xde sales dah...sekarang boleh senyum lebaq2...ni smpai bila sis?

mrs.spicy said...

dah jadi pengumpul mekap ko nok. nanti kang nak tdo pon pakai mekap kang sebab nak habiskan stok=p

nety hartaty said...

sis blh tlg tanyakan tak?compact powder n foundation ada stock lg tak?sbb arito pg 13hb sume da abes kat MV

Just Call Me Bitt said...

aakakakakakka habiss semua dia kaut lagikkk...haritu pergi cari color yg berkenan....habis....dalam hati terus teringat konpem mimy ni yg perhabiskan...kalini kalo lalu stage tu terus teringat mimy la gamaknya...hahahaha

Eri-chan said...

sib mak tak suke color combination eye palette tu kalau tak harus aku yg update pasal stage tu...hahaha..
ok sila cari kat tmpt lain kot2 ada kaler yg gelap tp glam gitu..
dah gaji aku lagi 2 minggu.

deliena said...

expiry date 0812 .. but akak ni mmg sgt suka create pelbagai looks.. duk rumah kalau2 weekend pon sonok2 duk cuba, try, test re-create looks by misschievious kat youtube :) so x kisah sgt nak splurge to spend on the makeup thing especially bila discount more than 75%!!! hahaha.. gila kan aku.. anyway saya la k.azni yg mimy mention :) sekian terima kasih...

Softtouch [Hanim] said...

ada sales lg ker?sempat xtunggu gaji?hehehehehe

xterjah lagi outlet stage...ada je hal kalu niat nk p tropicana mall tu...saje je xnk bg sy soping make up...

Google