THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 March 2018

Jatuh Cinta bersama Tilam Goodnite® StatFree®LOVE SERIES



Kenapa kita kena particular pilih tilam ?? Ye kita kena mencari yang bagus dari segi kualiti …biarpun orang kata tilam ni ikut bukan satu keperluan tapi dari segi kemampuan, keselesaan … tilam yang bagus akan memberikan support seluruh badan dan menjaga postur dari tidur yang salah..bila postur salah kita akan mengalami sakit belakang seluruh badan termasuk pinggang… pelaburan untuk sebuah tilam yang selesa sebenarnya adalah berbaloi!!.…untuk seorang yang mementing kan tido yang selesa seperti aku memang mementingkan kualiti tidur yang cukup atas faktor paling penting TILAM…..bila tidur tak cukup, mulalah takde mood dan sentiasa negatif sepanjang hari… prestasi kerja akan terganggu, mood orang sekeliling kita pun akan terjejas..

Kebetulan story pasal tilam..baru ni 9-12 March 2018… aku pergi ke Export Furniture Exhibition bertempat di KLCC Convention Hall saja la nak tengok pameran furniture kat situ…then singgah la booth Goodnite…ye TIlam Goodnite..sebut Goodnite semua orang tau kan…tagline “Your Sleeping Partner”…Goodnite adalah pengeluar tilam tempatan yang lama bertapak di Malaysia sejak 1989.. lamaaaaaaaa tuu..memang famous brand Goodnite ni..then masa exhibiton ada new series diperkenal di situ Goodnite Statfree Love Series...woww best nya tilam mood love love ni...romantik uolls...





Goodnite® StatFree® LOVE SERIES terdiri dari 3 jenis True Love, Forever Love, Eternal Love..series ni reka bentuk elegan dan praktikal kepada pengguna… Ketiga-tiga elemen reka bentuk ini memenuhi keperluan rehat pengguna dan memberikan peluang untuk menikmati tidur lena dan nyenyak....sereies ini mempun tiga pilihan itu ditawarkan pada saiz queen dan king dengan harga bermula RM1,999 hingga RM5,199 (tilam saja)…boleh rujuk picture dibawah..



∙ FOREVER LOVE - mempunyai 5 Zone Individual Encased Coil dan Premium Latex Asli untuk keselesaan tertinggi.

TRUE LOVE - 6 Double Posture Coil dan Hi Density Bio-Foam yang memberikan sokongan∙  



ETERNAL LOVE - Ciri-ciri 5 Zone Individual Encased Coil dan Foam Memori Premium untuk sokongan kontur badan tanpa kompromi untuk tidur yang berkualiti tinggi.


LOVE SERIES mempunyai Statfree terbaru yang diperbuat dari buatan serat karbon ultra halus yang menarik elektrik statik yang terkumpul di dalam badan dan menghantarnya ke udara pada voltan rendah…. Apa itu Statfree? berfungsi untuk membebaskan badan daripada elektrik statik yang terkumpul di dalam badan akibat daripada pendedahan kepada barangan elektronik dalam kehidupan seharian Tegasan boleh mencapai serendah 4,000 volt yang bermaksud bahawa ketegangan mengalir dari badan seseorang semasa mereka berbaring di atas katil, membolehkan seseorang untuk berehat dan mendapatkan keperluan tubuh yang lain…. pergerakan elektron keluar daripada tubuh badan kita akan mengurangkan tekanan pada tubuh seterusnya memberikan kelegaan dan tidur yang lena.Penyelidikan menunjukkan bahawa dengan tidur di Statfree®, anda akan bangun berasa lebih baik berehat, memerlukan purata 20 minit lebih kurang untuk tidur lapan jam…. Tilam ini  disyorkan untuk orang yang mengalami keletihan walaupun selepas tidur serta bagi mereka yang mempunyai insomnia, tidur yang tidak sihat atau mereka yang mendapat gangguan statik ketika berhubungan dengan orang lain.





Dengan setiap pembelian Goodnite® StatFree® LOVE SERIES akan disertakan FreeGfit di bawah merupakan bantal Latex yang terdiri dari – Bamboo, Contour, Soft Latex, Memofoam


Diperkenal kan juga Goodnite® IceSleep®  ..satu lagi teknologi untuk mendapatkan tido yang ideal suhu 18’c.. di paras suhu ini kita dapat berehat dan membantu menangani insomnia untuk kesihatan yang sihat.. kebaikan IceSleep®  mempunyai ciri ciri tilam seperti kesejukan yang tahan lama, selesa di permukaan, meresap dengan lembut, mudah kering, senang di jaga dan sesuai untuk semua…





Untuk maklumat lanjut bolehla melayari website www.goodnite.com.my/













1 comment:

Tudung Baby Aisyah said...

alaa cemburu tengok tilam2 ni, buat masa ni tak pakai tilam sebab ada anak2 kecil , takut mereka tergolek ke bawah, insyaAllah in the future nak beli gak tilam ni, tengok boleh sandar2 kat situ. menarik
.
.
.
.
.
.
.
Hafizah
www.tudungbabyaisyah.com

Google