THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 June 2011

Handbag Charles & Keith Tengah Sales Yo....Serbuuuuuu

Bila dengar jenama kegemaran handbag kesukaan ku..Charles&Keith ....yuhuuuuuuuu....aku memang penggemar dari jenama ni.....handbag hantaran kawen pun beli dari jenama ni...napa ek...suka bebenor...rasa nya patern sama je macam handbag lain...tapi bagi aku salah satunya harga dia reasonable....designer handbag aku tak mampu...so ukur baju badan sendiri la ni....since brand ni dah ada kt singapore aje..aku kat msia mengelupur je bila la nak masuk Msia...ingat dulu masa aku kat sabah..C&K hanya ada kat sabah je...sanggup tu beli kat sana...kat semenanjung memang takdo..hinggal outlet pertama di buka di Pavilion...dan seterusnya sekarang dah banyak branchnya...so tak payah susah payah nak pegi jauh jauh......sejak dah berkenalan ngan jenama ni memang tak pandang dah jenama lain...sebelah mata aje...tetap dihati C&K jugak...aii likeee....


Biasa aku beli time sale...jarang C&K sale...dalam setahun sekali dua je kot...huhuh...tu yang bila dengar C&K buat sale apa lagi mari kita serbuuuuuuuuuuu.....yesza...mengelupur kat opis duk pikir sale yang tengah giler...bukan handbag je..ada kasut , wallet, sunglasess, belt...tapi hati ku tetap ngan handbag...kasut dia menarik gak tapi tinggi bebenor la....aku paling suka wedges C&K..menarik tertarik wowwww...takpe target utama bila sale adalah borong handbag sajo...hihi...sale yang digembar gembur up to 50% tapi biasalah ..50% konpom habis cepat....banyak yang tinggal 10% - 40%...ahh tak kisah la janji harga murah dari asal kan...terbaekkk



menyerbu di C&K Mid Valley waktu lunch hour ...heheh opis dekat kan...laju je la

papan tanda ni la yang buat aku tak tido malam asik termimpi je

sudah masuk dalam sini maka harus la merayau pusing cari apa yang menarik...orang adalah ramai...fuhh

muka sedang meneliti mana kah handbag patut ku beli..dah ada ke belum kat umah

pandang yang ini...oh tak sale...harga tetap..new arrival...

yang ini boleh pandang dan pilih...semua adalah sale...giler la....rambang biji mata

ini?? aku dah ada...heheh...tapi berkenan yang color merah..hmmmm..

aku beli yang ini...gile tak amik harga tinggal RM97 hengget....tak kisah la out of season pun kan

tetiba nak beli gak yang ni sebab murah RM69..pehhhhhhhhh...tak keruan aku..pegang letak balik...hahaha..

aku berkenan yang ni gak...hobo style....RM123...nice tapi tak terpilih pun..sebab aku nak rembat dua so kena cari below RM100

lawo takkk ni....macam macam la ...semua suka

aku dah ada patern ni tapi color beige...beg hantaran

aku ada gak...masa beli harga asal RM195...now dah  jadi RM175..10% je sale nya

memegang dua beg terpilih....kasi tayang..opsssssss...yang penting below RM100..bajet tak banyak lol...

kasi campak dua handbag pilihan...eh termasuk tiga lak...dah dah dua saja cukup...letak balik satu lagi tu

oh my black C&K...huhuhu sukeee..sebab leh buat 2 in1...ada 2 tali...sling bag + handabag....RM111 je....yeahhhhhh

ok tiba masa nak bayor kat kaunter...jeng jeng...mengigil duit keluar...mengalirrrrrr..takpe la sesekali kann

akhirnya handbang telah menjadi milik mutlak....yeahhhhhhhhh....sukee sebab jimat dua handbag = RM111+RM97= RM208



MARI SERBU SALES INI SEHINGGA 31 JULY 2011.....ERRR RASA NAK SERBU GAK ...HEHEHE







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

PinKy MoMMa said...

nasib baik mak dh dpt hand bag..kalau tak..sawan skali nok hahahaha ;)

InaAchik said...

aku 2nd day sale dah serbu tapi berejam dlm tu tp xder satu pon menepati citarasa... akhirnya keluar ngan perasaan hampa. maka diubati hampanya di MAC. akhirnya RM ku terbang jua...

Shu Shinju said...

wahhh...shu pon ingt nak cari handbag baru..kena terjah C&K ni...:)

cik xxx said...

mimy,

takde ke beg godang2. aku ni beg kecik tak IN. susah nak sumbat things.

Gieyana said...

nak kena serbu gak lah nie...sure rambang mata nnt..:)

La dOLcE mEa_nAtt said...

kak mimy...nak nangeh mcm ni....hadui...akak aritu lepak ngan syikin...dia kim salam

Haresue said...

aku kasi tau ko lak yang gi dulu.. Jelleeeeessssss nih.. waaaaaa.. biler nak balik kl???!!!

Pepel BoNda AmaNi said...

wah bestnya nok sales....dah lama xsoping henbeg nie....

ratusiput said...

byk tol virus ko nok..sib baik jb takde..tp ok lg kot sbb aku jenis dah pakai satu beg...pakai sampai lunyai...ehehe...dh lunyai bru bli lain..

Just Call Me Bitt said...

i pon pakai jenama nehh, hehehe sebab sokakkk pattern dia ;)

Eri-chan said...

oh nasib aku tak hantu beg..lagipun beg baru je beli last May...huhu

MatahatyCikMentega said...

oh hye...singgah bc kejap...jgn lupe visit back yaa...

Krissu said...

ada sales inform lagi ya

norhuda ain ahnaf ahnor said...

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK

Google