THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 June 2011

Akak Hover Berbunga Hijau Di Kepala Today

Haloo peeps sorry hari ni blog lambat bersiaran..biasa ada aje citer hapdate kan...hari ni tak sempat mengarut mengarang atas kesibukan keje dari pagi masuk opis keje dah menanti...fuhhhh ala biasalah sesekali ada keje  camtu la rhopa...heheh keje didahulukan personal di kemudian kan..walaupun kekadang keje dan personal sama je macam sambil menyelam minum air kannn...yang penting keje siap...tak siap padan muka balik lewat..oh tidakk...aii cannot...maklumlah sejak pegi balik keje berhantar ni manja sikit...lambat sikit Encik Awak suh balik sendiri...so pastikan 5.30 ptg pulang dengan keje yang dah siap... 

Alamak today nak berblogwalking pun tak sempat...ai try key ..so hari ni nak citer pasal aku beli cekak kait cantekkkk. dari blog MOON..moon sekarang suka mengait...pastu kreatip dia buat cekak...aku ni mana leh tengok benda comel cam ni...memang rambang mata la....pastu bila pakai feeling muda 10 tahun ...wewitttttt...hak tuiiiii...cekak moon ni cepat sold out...aku dapat rembat  2 je...so first batch yang datang color Hijau...yeahhh my favvy color...next pepel color....frustttt dapat 2 je...nak semua color...ada color pelangi pun cantek tau..tapi sayang nya sold out..dan tak restock balik...huwaaaa sedih...takpe kita tunggu moon ada mood nak mengait balik...Moon jual tak mahal pun seketul RM10 je tau..okla tu kann...ingat senang nak mengait ..nak murah kait sendiri...dah dah mari tengok muka muda belia remaja 18 tahun....hikhik...




posto posto dari MOON ku tunggu sejak 2 hari ni...tak sabar


yeahhh cekak hijau ku dah sampai....favvy color tu...


tak boleh tunggu pakai je terus hehehe...shomel kan bunga itu ...lawa la moon kait


fefeling muda belia...auwwwwwww hover..padahal udah nak masuk 3 series jeng jeng


nasib baju hari ni ada hijau sikit...match je kan lalalala...hari ni aku gadis dan bunga kapla....saja nk bersuweet suweet




 
MENGALAH BUDAK BUDAK ..MAKCIK BUDAK NI PUN NAK BERSHOMEL SHOMELL..AUWWWWWWW





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

PinKy MoMMa said...

dah taraf 'ahkak ahkak' lar kena jadi kanak2 riang nok..jiwa kena muda kan kan kan ;D

Shu Shinju said...

comel la cekak tu...:) bekenan...

Miss Moon said...

MIMY TOCEI TOCEI

nko siap berentry bagai nih buat aku nak terjun bangunan nih ...hhah bangunan tinggi sangat terjun anak tangga je la akakkaka

thanks lalink glad u like it ...nasib nko ada order kaler purplelicious tew ...

thanks mimie ..mak cilok gamba nko yg muder remaja masuk blog mak auuuw

ratusiput said...

tomei...spasang ngan bunga baju kale ijau tu...

cik xxx said...

mimy,

ok la aku tgk. tak pelik pun.. ok proceed..! :)

Pepel BoNda AmaNi said...

tomeynyer nok...cekak tue..lalalala :P..*ayat dengki kan..sebab aku xleh pakai..nak pakai dalam umah jerk..apa cer... :P*

si tuan putri kiUt said...

sweettttt jekkkk......ijau tuuu...jelesss hehehe

Softtouch [Hanim] said...

cntik mimi..sangat berseri tau...suka tgk..ayu!

Google