THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 June 2011

KeSedapannya Delicious Tak Henggat nya Makan

Bab makan adalah satu kepuasan yang melampau...kan kan...bila dapat makan tu heaven dia lain macam skit...lunch date jumaat lepas telah di belanja oleh sorang kakak opismatte aku kat Delicious , Bangsar Village..sempena meraikan majlis perpisahan nya ke tempat lain...heheh..patut kitaorang yang kena belanja kan...tapi takpe murah rezekinya..Kak Norli akan berhijrah ke Sime Darby dan akan menjawat jawatan tinggi juga kat situ....tahniah kak norli...semoga bertambah rezeki dan dipermudah kan segala di tempat baru...all the best...okey citer yang penting hari ini ialah pasal makan...Delicious adalah tempat terbaekk dipilih sebab sedap melampau dan semua makan hari tu tak sedar diri...kekenyangan ular sawa...sampai opis pun dah kul 3ptg...huhuhuh...lupa diri kejap


menjejak kan kaki ke Delicious Cafe, Bangsar Village


kami sudah duduk di Delicious ..order plsssss

Kak Norli pembelanja kami...thanks kak...


untuk meraikan Iqa juga..sempena menunaikan umrah...selamat pergi selamat pulang

kehepian budak sorang ni..tayang gigi terus...

kami bertiga di Delicious...wooo romantik nya cahaya

air pasti sampai dulu...aku punye...sedappp thumbs up..Sour Plum Cooler

Ika nya pun sedap...Frosty Sour Guava Plum...menumpang la sikit kan....terasa sampai tekak lol

Kak Norli minum Earl Grey Tea...tak tau apa rasa....

Order yang pertama masuk..Classic Beef Lasagne

 Crispy Fried Mushroom...terbaekkkk wehhhhhhh  krup krap makan

 order yang kedua berasaskan roti...Sirloin Steak Sandwich with Onion Relish

 yang ketiga pulak...Spicy Seafood Spaghettini with Coriander..pehhh sedap sedapp...sumpah tak tipu

ini pasta berkuah sikit namanya panjang Napolicious Creamy Tomato Spaghettini with Beef Bacon...sedap gak

ini apa pulak...ini pinggan aku le...makan sikit ala carte...baru feel rasa serba satu...terbaekk la

kalau nak merasa makanan yang semua sedap tu...cuba la macam aku..amik pinggan kecik dan pilih je makanan apa ko nak..baru lah merasa semuanya...tak la kempunan kan

kami sudah kenyang giler...serius...4 dish habis kami pulun...hehehe..berbaloi kata kak norli...tak rugi bawa

saksi pinggan habis licin ....burpp Alhamdulillah kenyang

 eh ada lagi...desert lepas kenyang....Pavlova..nyum nyum...konon je kenyang..

 mari makan secara berjemaah...kengkonon tadi kenyang tak leh pakai hihih.

 bill pun keluar maka sila la reti nak balik...total semua adalah RM171.80...tapi Kak Norli belanja...yeahh..heheh...for me berbaloi ok makanan punya la banyak

 dari tadi aku mengusha nak bergambo sini...hehe..dapat jugeeeeee

berduaan with Ika... kemain suka kan kami orang belanja...hehe

si tukang belanja kami bersedondon biru ngan Delicious...weewitt kak Norli...sweet nya akak ni..jeles aku dah la anak 2..solid je..



 ADA SESAPA NAK BELANJA LAGI...HEHEHE SUDI AJE









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Zallyna said...

dasat betul mkn.....yg tukang belanja small size jer...yg dua tukang melantak tuh sikit big size..camner tak habis....

tapi aku dah lama nak mkn pavlova kek tuh...siap mimpi2 lagi...kene cuba gak nih!!!!

PinKy MoMMa said...

vaavaavaa nok..mama jeles x semena mena..melihat gbr menternak lemak yg sedap itu..aihhh tergoda U!

ratusiput said...

perghh...mahal nok..kalau duit sndiri tu mau gigil gak aku... :)

Gieyana said...

perghh..seyess mmg menyelerakan...all the best utk akak u tue yer..:)

mamyharraz said...

memang sesuai nama delicious kan

mmg lah nak jejak jugak kesini ;) hehe lg2 tgk pavlova tuh ..dah try sekali mmg nak try lagiii dan lagii

farahfatihah said...

wahhh ceria je dia ek...tgk pun dah tau sedap huhuh

cik xxx said...

mimy,

ko sespesis ngn aku la. bab makan je heaven kemain.

skrg ni aku gila sour plum. gara gara redbox punya sourplum aloevera aku terjebak smpi luar. klu beli ice blended mesti aku pilih sourplum tambah pearl

peh, pecur air liur aku skrg weh..

tapi org banje mknn tak sedap pun jadi sedap kannnnnn

Just Call Me Bitt said...

aduhaiiii terliurrrrr nokkkkksss hehehhe dessert tuhhhh wallllaaaaaaaa

Liyanaroxx said...

PAVLOVAAAAAA!!!!

*nak terjah gak delicious...last makan bulan jan arituh kot..tgk entry akak nih trus rasa nak agi*

ahahahaha!

btw baju kak norli tuh sedondon plak dgn kusyen tuh..comel btol~ kecik molek...anak 2?adoi~ saya lagik besar dari dia kot!

Pepel BoNda AmaNi said...

nokkkkkkkkkkkkkkkk aku posa hoke....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Google