THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 June 2011

Ketemuan Rinduan Orang Baru Pulang Umrah...

Alhamdulillah kawan ku sebelah meja dah balik dari umrah...yeayyy Ika is back home Msia...selamat pegi dan balik 2 minggu ke sana...sepanjang ketiadaan tu sunyi ahkak tau...sob sob....takde teman nak lunch ..teman nak gosip ...teman nak mengadu...biasa aku yang ngadu ngan dia padahal dia adik je...hihihi...ahkak banyak benor masalah nya...walau minggu tetap rasa ketiadaan tu...ohhh bosannnnnnnn....ku kirim kan doa kesejahteraan untuk diriku dan keluarga..moga diperkenan kan doa di sana....terima Ika atas doa yang dipanjatkan di sana......dah dah....touching pulak...tapi walau jauh di mata tetap aku sms gak si Ika ni...biasalah ahkak update gosip terbaru...lalalala...kacau je orang nak beribadat kan...eh tak la...ahkak rindu nak tanya kabor berita nun jauh di Mekah sana...dan sekembali nya Ika ke opis...kita kena salam peluk cium berkat orang gi Tanah Suci ni... mudah mudahan satu hari nanti kita pun akan ke sana jugakk...amin...


welcome back Ika...miss u dah terubat..hehehe...banyak citer nak story ni sepanjang ketiadaan..hamboiiiiii ..suci sangat muka selepas pulang umrah tauu

bekalan kacang, gajus dari Mekah..licin terusss ramai duk perabis...sedapp

al kurma lahhhh...kurma wajib ole ole dari mekah...terbaekkkkk rasa sedap giler....teringat pulak ramadhan coming soon ni

hmmm ole ole special untuk ku...apa mende...ha jangan tak tau itu namanya Buah Zuriat dan Serbuk Kurma..Insya Allah di katakan untuk merancang kehamilan...terima kasih banyak banyak Ika dan family..sudi ingat ahkak yang kepingin nak anak ni..nanti kita coba yer...

dan masa nya gosip lelama sikit meraikan kepulangan oran gpulang umrah...so kami bertiga lepak Secret Recipe bawah opis sajo...

aku punya meal...jimat sikit..sekarang ada promosi Lunch Hour for RM15 with Ice Lemon Tea...sedapppp Nasi Goreng Satay ni....memang bestt

dua orang ni kalau gi SR tak sah kalau tak makan Spaghetti Meatball..dah memang kesukaan tak leh cakap apa...dari dulu hingga kini..ini la menunya..tak pernah berubah...



BEST DENGAR IKA CITER PENGALAMAN KAT SANA...TERUJA NAK PEGI....SATU HARI NANTI...





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

Kyra said...

AS SALAM..INSYAALLAH ADA REZKI..ADA LA TU...

Nailah Azman said...

Buah zuriat tu Neklah dah pernah makan for over than 6 month tapi mungkin takde rezeki lagi, Neklah stop makan. Hehehehe. Skrg Neklah makan Habatus Sauda je. ;)

Gieyana said...

insyaallah hope 1 day diizinkanNya utk pergi kan..:)

SR..lamanya x pegi..

Girl Girl said...

untung ika.. muda2 dh blh gi umrah... teringin nk pegi tp kne penuhkn iman didada dlu, pstu bru blh pegi...

Eri-chan said...

adalah rezeki tu nanti..kan..kan..

Softtouch [Hanim] said...

InsyaAllah mimi..ada rezeki tu..sama2 doa yer...sy doakan awk cpt terima rezeki anak ok...amin

Pepel BoNda AmaNi said...

bestkan dapat jejak sana..di masa muda nie kan...

Ann Ishak said...

amin...ada keinginan, adalah jalannya

Google